Řada Honor 200 obdrží vlajkové procesory od Qualcommu

honor
Zdroj: Honor

Už uniklo relativně dost informací o chystané řadě Honor 200, která spatří světlo světa už dost možná v květnu. V čínské databázi 3C unikly dva chystané telefony Honoru s kódovým označením ELP-AN00 a ELI-AN00. Je jasné, že obě zařízení patří do řady 200 s tím, že nyní víme, s jakými procesory dorazí.

V certifikace 3C stojí, že jak základní, tak i Pro verze dostanou superrychlé 100W nabíjení, které váš smartphone dobije opravdu v mžiku. V tuto chvíli nedokážeme spojit čísla modelů s konkrétními telefony. Několik úniků tvrdilo, že obě zařízení v nadcházející řadě obdrží OLED displej s rozlišením 1,5K a zakřivením do všech čtyř stran.

Jeden leaker z Twitteru uvádí, že verze Pro bude mít selfie kamerku umístěnou ve výřezu ve tvaru pilulky. Zdá se, že i v tomto modelu nám chce Honor přinést Dynamic Island od Applu. Připomeňme, že takovou pilulkou disponuje i vlajkový telefon Magic6 Pro. Hlavní snímač na zadní straně zařízení bude podporovat variabilní clonu a bude mít optickou stabilizaci. A nakonec, hlavní snímač společně s ultraširokoúhlým doplní ještě teleobjektiv.

Honor nenechá nic náhodě – chce nabídnout ten nejlepší výkon

Další leaker nám zase prozradil procesory, se kterými nové smartphony přijdou. Základní varianta prý může dorazit s čipem Snapdragon 8s Gen 3 a varianta Pro může dostat vlajkový Snapdragon 8 Gen 3. Je pravdou, že by to nebylo moc velkým překvapením, protože loňský model Honor 100 Pro dostal taky vlajkový čipset v podobě Snapdragonu 8 Gen 2. Základní varianta Honoru 100 dostala pouze čip pro střední třídu – Snapdragon 7 Gen 3. A ještě na konec úniku ten samý leaker uvedl, že Honor podobu svého modulu na zadní straně zařízení výrazně změnil. Bohužel není jasné jak, ale vzhledem k tomu, že se uvedení blíží, tak to dost možná brzy zjistíme.

Největší konkurencí nové řady bude bezesporu Huawei Nova 13, která se na trh dostane koncem června. Honor si jdou s Huawei v Číně po krku a určit jasného vítěze z tohoto souboje půjde takto dopředu jen tězko.

Autor: Adam Vilkus

Zdroj: gizmochina.com,

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hodnocení: 1

Zatím nehodnoceno.

Štítky:, ,

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *