Bílé tenisky v pěti outfitech: Naučte se nosit je se sukní, kraťasy i k elegantním kalhotám a zvířecímu vzoru

Elegance s bílými teniskami podle stylistky Nikoly Markové. Tón v tónu s bílými teniskami podle stylistky Nikoly Markové. Černo-bílá klasika na jaro s bílými teniskami. Styling od Nikoly Markové. Volnočasový outfit s bílými teniskami. Styling od Nikoly Markové. + 22 fotek+ 23 fotek

V botníku každé ženy by neměly chybět klasické bílé tenisky. Univerzální obuv se hodí k outfit jak volnočasovým, tak i k elegantním, což si ukážeme v dalším díle pořadu magazínu Lifee. Stylistka Nikola Marková vám ve 3 minutách stylu ukáže hned 5 trendy outfitů na jaro. 

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 02. 05. 2024 06:00

Zatím jste nepodlehly trendu nosit bílé tenisky? Po dnešním videu jistě názor změníte a pro jedny klasické si také zaskočíte. Jde o pohodlnou obuv, která vám pomůže omladit outift a zároveň budete stylová.

V novém díle pořadu 3 minuty stylu vám stylistka a vizážistka Nikola Marková ukáže hned pět různých outfitů s bílými teniskami. Nechte se inspirovat.

Elegance s bílými teniskami

První outfit jsem zvolila elegantní a je vhodný pro ženu každého věku. Tmavě modré elegantní kalhoty jsem doplnila kratší madeirovou košilí. Ta mimochodem patří mezi trendy sezóny. A protože jsem většinou celý den na nohou, pohodlí je pro mě na prvním místě. Proto celý outfit doplním jednoduchými bílými teniskami, které v outfitu vybalancují eleganci a volnočasovost.

Sladěný outfit tón v tónu

Druhý outfit jsem zvolila takzvaně tón v tónu. To je moje oblíbené, působí to minimalisticky a něžně. K delší rozevláté sukni jsem oblékla kratší vestičku a sako v podobném tónu. Celý outfit propojím bílými teniskami a světlými doplňky. Věřte mi, že v takovém outfitu se budete teď na jaře cítit skvěle.

Černo-bílá klasika s teniskami

Bílo černá kombinace funguje vždy a je to klasika. Komplet černé vesty se šortky a bílého trička si budou perfektně rozumět s bílými teniskami. Nebojte se tady přidat i výraznější šperk jako třeba trendy perlový náhrdelník. Ještě kabelku a sluneční brýle a outfit je hotový.

Sportovní outfit s legínami a trenčkotem

Předposlední outfit je volnočasový. Černé legíny, bílé tričko a nadčasový trenčkot jsem také doplnila bílými teniskami. Tady jsem navíc nechala vyniknout i detail bílých ponožek. Ještě větší kabelku a můžete vyrazit třeba i do města!

Zvířecí vzory, denim a klasické bílé tenisky

V posledním outfitu budeme trochu divočit. Zvířecí vzor je na jaře 2024 opět hitem a tak tyto volnější kalhoty doplním denimovou košilí a oversize béžovým sakem. Bílé tenisky mi tento outfit zjemní a já si mohu dovolit přidat ještě světlou kšiltovku a černou crossbody kabelku.

Na celé outfity se můžete podívat ve videu i v galerii, kde na vás také čekají desítky tipů na bílé tenisky.

Související články

Další články