Jak znamení ovlivňují jejich živly: Ohnivá jsou odvážná, zemská jsou praktická

Existuje dvanáct znamení zvěrokruhu, která pravděpodobně všichni dobře znají, někteří dokonce zpaměti a chronologicky. Tato znamení spadají pod čtyři elementy – oheň, vodu, zemi a vzduch. Právě proto je možné mezi některými z nich pozorovat určité podobnosti, byť mohou být v jiných aspektech naprosto odlišná. Co o nich vypovídají živly?

Oheň

Beran, Lev, Střelec

Odvážná. Duchaplná. Vášnivá. Ohnivá znamení jsou temperamentní. Vyzařuje z nich jasná energie, jsou umělecká a intenzivní. Lidé v nich narození jsou známí svou sebedůvěrou, zejména když jde do tuhého. Chtějí být hbití jak fyzicky, tak mentálně a nevadí jim tlak. Tato znamení jsou odvážná a nezávislá. Jsou plná optimismu a takového druhu odvahy, který podněcuje činy.

Země

Býk, Panna, Kozoroh

Uzemněná. Kultivovaná. Praktická. Zemská znamení se rozhodně drží při zemi. Jsou to zahradníci zvěrokruhu. A pravděpodobně všechno považují za zahradu, od rodiny až po přátelství. Uvědomují si, že jejich zahrádky potřebují péči, ošetřování a výživu. Když něco budují, dobře ví, že to vyžaduje čas a trpělivost. Nemusí vidět výsledky hned zítra.

Vzduch

Blíženci, Váhy, Vodnář

Vtipná. Společenská. Intelektuální. Svobodomyslná. Vzdušná znamení mohou být trochu kosmická. Jejich hlava je v oblacích, přemýšlejí o řešení záhad nebo uvažují o budoucnosti. Lidé narození v těchto znameních se nechají snadno ovlivnit lidmi ve svém okolí, ale je to tím, že rádi naslouchají ostatním, protože díky tomu pak mají víc nad čím přemýšlet.

Voda

Rak, Štír, Ryby

Nápaditá. Emocionální. Intuitivní. Vodní znamení plynou s proudem. Ve svém každodenním chování jsou naprosto přirozená. Mají výhodu v tom, že jsou pravděpodobně velmi dobře spjata se svými emocemi. Lidé narození v těchto znameních jsou dopředu smíření s tím, že mohou hrát roli ve změnách k lepšímu, ale tato role nikdy nebude hlavní.

Tři nej podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.