Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2024 8:30
Čas čtení 0:44
Anna-Marie Hanzlíková

Překáží ti na super fotce ex? Tenhle nástroj ti je pomůže odstranit

Překáží ti na super fotce ex? Tenhle nástroj ti je pomůže odstranit
Zdroj: Unsplash / Steven Wilcox
TECH FOTOGRAFOVÁNÍ INSTAGRAM UMĚLÁ INTELIGENCE VZTAHY
Uložit Uložené

S rozchodem přichází spousta komplikací, třeba digitální stopa, kterou sis s někdejším protějškem vytvořil*a. Co s tím?

Našli jsme ti super jednoduchý nástroj, který ti nežádoucí osoby z fotek odstraní. Můžeš tak pomoci i svým kamarádům*kamarádkám dostat se přes své bývalé a z fotek, kde jim to sluší a byla by škoda je nechat ladem, je pro ně vymazat. 

Doporučeno
OnlyFans modelka se vyspala se 122 studenty během tří týdnů. „Některé dny byly mnohem bolestivější než jiné“ OnlyFans modelka se vyspala se 122 studenty během tří týdnů. „Některé dny byly mnohem bolestivější než jiné“ 1. května 2024 11:09

Mazání ex ze vzpomínek také může být super léčivým procesem. Projekt je spoluprací mezi fotoeditačním nástrojem Photoroom a online seznamkou OkCupid. Na jednoduchý AI nástroj se proklikni tady.

Nemusíš ale mazat jen ex. Kolaborace se seznamkou není náhoda, aplikace se ti může hodit v případě, že máš fotku, na které ti to sluší, ale chceš respektovat soukromí kamarádů, kteří jsou na fotce také. Díky nástroji je diskrétně umažeš.

Jak si zmiňovaná seznamka nechala zjistit, problém s fotkami s ex má až 50 procent mileniálů a 54 procent generace Z, zmiňuje portál Mashable. V dotazníku, který vyplnilo na 185 tisíc uživatelů*uživatelek, se ukázalo, že 62 procent single žen by nechtělo vidět svého*svoji ex na fotce.

Takže tenhle AI nástroj je podle nás užitečným pomocníkem, ať už jako součást porozchodového zotavování, nebo pocitu malichernosti z pěkných fotek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Photoroom (@photoroom)

Domů
Sdílet
Diskuse