Jak moc řešíte módu?

Hodně jsem ji řešil, když mi bylo 12, pak jsem ji dlouho neřešil a teď ji zase řeším. Baví mě to relativně dost.

Zdroj: VLM

Co byste na sebe nikdy nevzal?

Nevím, mě docela baví módu posouvat. Teď mě nic nenapadá. Podle mě se dá asi všechno zkombinovat, aby to bylo zajímavé a fajn.

Vaše hvězda poslední dobou stoupá, máte cíle. Kam byste chtěl dojít?

Děkuji. Chtěl bych dělat režii. To je výhled do hodně daleké budoucnosti. Chtěl bych si natočit svůj film. Mám vytetovaný název filmu, jmenuje se Serotonin.

Měl jste už cestu showbyznysem předurčenou, když je vaším nevlastním bratrem David Gránský?

Rozhodně ne. Chtěl jsem být tenista. Hrál jsem několik let za Spartu, ale pak kvůli zdraví jsem musel skončit. Ale rozhodně to nějakou roli v mé další kariéře má. Jakmile jsem se měl rozhodnout pro něco jiného, tak to byla první věc, která mě napadla. David mě vlastně poslal na herecký tábor, takže to má hrozně velký vliv. Ale nebylo to předurčené. Předurčen byl spíš fotbal, který dělali bratranci, nebo tenis.

Po kom máte herecké geny?

Po nikom. Můj táta je "ajťák" a statik. V rodině jsou architekti a moje máma zpívala ve studentské punkové kapele. Takže u nás nikdo nedělal herectví. Ale moje máma si myslí, že kdyby jí to rodiče dovolili, tak by byla herečkou.

Za chvíli bude spuštěna druhá řada seriálu Sex O´Clock, můžete nám prozradit, na co se můžeme těšit?

Postavy dost razantně dospívají. Moje postava se bude muset starat o celou rodinu. Z frajírka se stává ten, který se musí postavit na nohy a postarat se o rodinu, aby neměla dluhy. Snaží se vydělat peníze a je tam taková jedna hezká scéna. Natáčí se u něj jedna věc, která nakonec nebyla reklama, ale něco jiného. Porno. (smích)

Zdroj: iGlanc.cz

Související články