Celebrity

2. května 2024 09:35

Eliška Reiglová

Felix Slováček promluvil o manželčině pití. Až si sáhne na dno, může být úplně pozdě

Felix Slováček (80) a Dagmar Patrasová (67) si za léta manželství prošli mnoha náročnými zkouškami, některým z nich se vzájemně vystavovali sami. Problémem, kterému čelí nyní, je nadměrné pití alkoholu. Hudebník se o něm v minulosti bavil otevřeněji, s ohledem na svou ženu už o něm nyní moc nemluví. Prozradil ale, že se obává, že až si sáhne na dno, bude pozdě.

Felix Slováček v minulosti opakovaně uvedl, že nejlepší by bylo, kdyby jeho manželka nastoupila na léčení. V souvislosti s její životosprávou se o alkoholu mluví už několik let, nikdo ale vlastně neví, kdy došlo ke zlomu, který někdejší královnu dětských srdcí odstavil z pódií. Pokud má člověk nějaký problém, tak si musí přiznat, že ho opravdu má - jinak s ním zkrátka bojovat nelze.

„Když je člověk nějak nemocný, jde k doktorovi, ale oni tvrdí, že nejsou nemocní, že nepijí a že to, co si o nich myslíme, není pravda. Sami to nechtějí uznat, a to je ta největší katastrofa. Protože pak si sáhnou úplně na dno, a když ani to nepomůže, přichází bohužel to nejhorší,“ řekl Slováček o lidech závislých na alkoholu, jak ho cituje web eXtra.cz.

Pád na dno

Při několika příležitostech se manželé v poslední době společně objevili na veřejnosti a Dagmar Patrasová vždy vypadala skvěle. Sám Slováček uznal, že po vzhledové stránce na manželce nic zvláštního neshledává. Podle něj je ale největší problém v tom, že s aktuální situací nechce nic dělat. To, co říkají lékaři, je jeho velký strašák.

„Ona to sama vidí, ale já se o tom nechci moc bavit, protože to je moje žena. Ale jak říkají ti lékaři, dokud si nesáhne na dno... Ale aby pak už nebylo pozdě. Úplně,“ dodal Felix Slováček, pro něhož je nyní prioritou dcera Anička, která už podruhé statečně bojuje s rakovinou. Právě té se snaží ze všech sil pomáhat.

Podívejte se, jak letos Dáda a Felix trávili Velikonoce:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.