Celebrity

2. května 2024 10:05

Tomáš Durčák

Dara Rolins po kritice nové plastiky: Je mi jedno, co si myslíte. Z proměny je nadšená

Slovenská zpěvačka Dara Rolins odhalením svého vzhledu po zásahu plastických chirurgů rozhodně vzbudila nemalou pozornost. Kromě komplimentů ji od 1. května, kdy zveřejnila první snímek, zasypává i hromada kritiky. Na tu se nyní Dara, která díky operaci na první pohled citelně omládla, rozhodla zareagovat.

„Snad jste si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech odborníků na Daru. Samozřejmě mě těší každý kompliment, ale zároveň nechápu potřebu některých z vás psát mi sem názor a postoj k estetické chirurgii,“ začala Dara svůj post, v němž kromě reakce na vlnu kritiky výsledku své plastické operace zveřejnila i další snímky nejen upraveného obličeje, ale i své dokonalé postavy.

„Na to přece existují různá diskuzní fóra, kde se můžete směle rozčilovat, postěžovat si, pomluvit kteroukoli z nás, a navíc tam narazíte na vám podobné dobráky. Mně je totiž dost jedno, co si myslí nějaká teta nebo strejda, které vůbec neznám,“ rozohnila se Dara nad lidmi, kteří ji kritizují, protože podle nich kvůli plastické operaci přišla o svou dosavadní podobu a už to není ona.

„Nechce se mi v tom přehrabovat a mazat negativní komentáře, nebo hejtry blokovat, na to máme jiné sebestředné umělce. Jedno je ale jisté: Na to, jak se cítím, na čem mi záleží a co se mi líbí, nemá ani dobrý, ani zlý komentář žádný vliv. To možná když mi bylo deset let a myslela jsem si, že mě musí mít každý rád, abych byla šťastná,“ vzkázala Dara Rolins kritikům, aby už na ni v komentářích neplýtvali svou energií.

Popová diva ze Slovenska se ze sociálních sítí zhruba na měsíc stáhla právě kvůli zákroku. Novým (ale dle vlastních slov ještě ne úplně finálním) vzhledem se rozhodla pochlubit na 1. máje. Své fanoušky ujistila, že se pomalu vrací zpět do života a cítí se naprosto skvěle. A také všem dokázala, že pokud si člověk může dovolit opravdu renomovanou péči, dá se dnes proces stárnutí poměrně efektivně oddálit. Radost z výsledku má nepochybně i její partner Pavel Nedvěd.

Dara Rolins prý nesnáší dřinu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.