Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Nejlepší snídaně v Praze? Se zážitkem v Mondieu!

Stylová značka kaváren s francouzským šarmem Mondieu úspěšně funguje na trhu už deset let. Vznikla coby rodinný podnik na Slovensku a dnes úspěšně expanduje. V současnosti najdete už 2 bistra Mondieu v Praze (třetí se chystá), osm na Slovensku a tři dokonce v Dubaji (čtvrtá se otevírá letos v létě).

Pražské restaurace můžete navštívit na Maltézském náměstí a v nákupním centru Westfield Chodov. A rozhodně to stojí za to. Mondieu je totiž životní styl, kde je všechno prostě „magnifique“.

Na snídani, oběd, kávu i víno. Na rande i pracovní schůzku. Mondieu je srdeční záležitost
V Mondieu vás čekají skvělé zážitky a špičková gastronomie, které si může dopřát každý. Kavárna vsází na kvalitu, maximální čerstvost a suroviny z lokálních zdrojů.

Mondieu je zde pro vás celý den, od pondělí do neděle. Dopřát si můžete snídaně po celý den, oběd, nejlepší domácí dezerty, palačinky nebo třeba oblíbený slaný francouzský koláč quich. Nabízí také velký výběr káv, které si praží sami, teplých čokolád, čajů, čerstvých šťáv a smoothies. Vaše setkání zpříjemní sklenka voňavého vína od nejlepších vinařů, koktejl nebo domácí limonáda.

V Mondieu milují francouzský styl a vaření s láskou
Kuchyni pražského Mondieu kraluje šéfkuchař Jozef Schmidt. Jeho manželka pochází z Provance, proto je mu Francie velmi blízká. „Francouzský styl vaření a vášeň k Mondieu jsem jednoduše propojil. Snažím se držet svého stylu vaření, aby byl jednoduchý a zaměřený na kvalitu. Moje filozofie je, že každé jídlo bychom měli vařit tak, jako by bylo připravované pro nás samotné nebo pro naše přátele. Pokud bylo jídlo připravené s láskou, určitě bude chutné,“ vysvětluje svůj přístup. A co by vám v kavárnách Mondieu rozhodně nemělo utéct? Skvělé domácí quiche a koláče, francouzské palačinky nebo třeba kuřecí salát s pestem a avokádem. Tak se do Mondieu určitě zastavte s přáteli, rodinou nebo kolegy. Vyzkoušejte lahodné pokrmy, výběr speciálních káv, víno a užijte si příjemně návykovou atmosféru.

Zdroj a foto: www.mondieu.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *