Ztracený diamantový snubní prsten nakonec našel svou majitelku. Přivolaní odborníci už byli k ničemu

Fotografie: gemteck1 / Creative Commons / Attribution 2.0

Při procházce po pláži žena ztratila diamantový snubní prsten. Když povolala hledače pokladů s detektory kovů, zjistili, že přišli pozdě.

Ztratit diamantový prsten, to jistě zamrzí. Nejen pro jeho peněžitou hodnotu, ale z důvodu, co pro danou osobu znamenal. Deysi Maldonado se procházela po pláži na ostrově Galveston, když po chvíli zjistila, že jí na prstu chybí snubní prsten. Zkoušela se prohrabávat pískem, ale mohl být kdekoli, nenašla ho. Měla však obrovské štěstí.

Pozvala si lovce pokladů

Deysi byla zoufalá. Obávala se, že její snubní prsten zůstane už navždy pohřben v písku. Ale nechtěla se vzdát, proto si pozvala Scotta Pearse a Clyda Longwortha, dva nadšence do hledání pokladů, respektive vyhledávání kovů, kteří na ostrov vyrazili s detektory. Bohužel, ani oni nebyli úspěšní, jak uvádí web UPI.

Jenže to neznamená, že bylo vše ztraceno. Deysi měla obrovské štěstí. Scott s Clydem zjistili, že byl diamantový snubní prsten už dávno nalezen, a to párem, který se procházel po pláži, když muž jménem Caleb Brignac se svou přítelkyní spatřili rybářskou síť částečně pohřbenou v mělké vodě. Začali ji vyhrabávat, a když z ní vyklepávali písek, zahlédli, jak vzduchem letí diamantový prsten.

Studentka si koupila šperky ve výprodeji. Po bližším průzkumu našla vzácný náramek v hodnotě 12 500 Kč

Žena měla obrovské štěstí

Ve stejnou chvíli už byli Scott a Clyde v akci se svými detektory kovu. Caleb si jich všiml a hned si dal jedna a jedna dohromady. Oslovil je se svým nálezem a Scott jen dodal, že to bylo opravdu mimořádné štěstí, protože prsten byl zahrabaný tak hluboko, že by jej ani detektory kovu nezaznamenaly, jak píše server IHeart.

Deysi byla štěstím bez sebe. Byla to skutečně klika, že Caleb se svou přítelkyní byli ve správný čas na správném místě, navíc se zachovali čestně a prsten se rozhodli vrátit. Deysi si na něj od teď bude jistě dávat větší pozor. Zdali to bylo štěstí, nebo osud, kdoví, ale některé věci je občas těžké vysvětlit. Jak už jsme psali i na SvětěKreativity, žena spláchla svůj diamantový snubní prsten do záchodu. Po několika letech si však k ní našel cestu zpět.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*