Pokus o únos završí Dominika vášnivým polibkem s Charliem

Pokus o únos – ZOO (196)

Na Denisu Nesvačilovou coby Dominiku číhá další nebezpečí. Marek Němec to jako Charlie tuší a únosu zabrání rafinovanou pomůckou. Vděčná rusovláska se mu za to odmění nejen slovy díků, ale i polibkem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dominika se už oklepala z hrůzného zážitku, který jí způsobil nevlastní bratr Kamil a během něhož šlo zrzce o život. Nechal ji unést a nebýt věrného Dominičina nohsleda, dost možná by v temném skladě zemřela. Nyní se ale Ovčíkova nemanželská dcera hodlá znovu věnovat běžným činnostem a zálibám, navzdory potížím se srdcem zapříčiněným zdrogováním.

Charlie však tuší, že by se to jeho schovance mohlo vymstít. „Máš to v diáři, chodíš tam pravidelně. To ale znamená, že to vědí i tví únosci,“ naráží na fakt, že Kamil má přístup k sestřině elektronickému diáři. Podnikatel ovšem vymyslí skvělou vychytávku, jak případnému opětovnému útoku zabránit. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, se k Dominice připoutá a všude ji doprovází. Jeho tušení se záhy ukáže jako opodstatněné a taktika jako velmi účinná. Z dodávky stojící vedle chodníku vyběhnou dva maskovaní muži a snaží se rusovlásku odtáhnout. Naštěstí marně.

Čtěte také: Podílela se na únosu a vraždě italského premiéra Alda Mora. Členka Rudých brigád je po smrti

Nápad s želízky zafungoval geniálně. Unést dva lidi spoutané k sobě totiž není jen tak. Dominika vyvázne jen s odřenou rukou. „Ukázalo se, že jsi měl pravdu. Takže… Děkuju,“ uznává, zatímco jí Charlie ošetřuje doma zranění. „Navíc vodit se s tebou za ruku po městě není zas tak strašné,“ přiznává s potutelným úsměvem. A nezůstane jen u vřelých slov. Na jejich polibek se podívejte v exkluzivní ukázce.

Započne tímto polibkem vztah Charlieho a Dominiky?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.