InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Policie pátrá po mladém muži z Třeboně. V pondělí zmizel beze stopy

 Autor: PČR

    Autor: PČR

TŘEBOŇ - Policie pátrá od pondělí 29. dubna po pětadvacetiletém Zdeňku Hrabalovi z Třeboně. Mladý muž odešel ráno z domova a zpět už se nevrátil. Jeho matka se pak v pozdních odpoledních hodinách obrátila s žádostí o pomoc na policii. Pohřešovaný muž o sobě dosud nedal vědět, nemá u sebe navíc mobilní telefon ani doklady.

Zdeněk Hrabal je vysoký 160 až 165 centimetrů, má střední postavu, krátké hnědé vlasy česané na patku vlevo a hnědé oči. Při odchodu z domova měl na sobě černé pracovní kalhoty značky Parkside s kapsou na bocích, bez reflexních pruhů, modré bavlněné tričko, zelenou mikinu, světle hnědou bundu s kapucí, která má na rukávech bílé pruhy a pracovní boty značky Ardon. Na zádech měl šedomodrý batoh s oranžovými pruhy, na krku nosí řetízek z chirurgické oceli s křížkem o velikosti šest centimetrů.

„Policisté provedli rozsáhlé pátrání po pohřešovaném, zatím bez kladného poznatku. Jindřichohradečtí kriminalisté tak žádají o pomoc širokou veřejnost. Kdo by měl poznatky k jeho pobytu, ať kontaktuje policisty na lince tísňového volání 158, nebo na kterékoli služebně," apeluje mluvčí policie Milan Bajcura.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Pátrač 

    Reagovat

     

    Jseš to ty?

    Vloženo 3.5.2024 12:43:38

    • Ne 

      Reagovat

       

      Jen jsem slyšel, že už ho včera našli.

      Vloženo 3.5.2024 13:01:30

      • fero zinek 

        Reagovat

         

        A byl naživu?

        Vloženo 7.5.2024 05:05:30

  • Opravdu? 

    Reagovat

     

    Policie stále pátrá?

    Vloženo 3.5.2024 11:46:46

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace