Celebrity

2. května 2024 12:04

Vanesa Havlíková

Eva Pavlová na oslavy EU vyrazila v zářivě žluté. Trendy sáčko doplnila o bílé tenisky

Středa 1. května patřila nejen všem zamilovaným, ale na pražských ostrovech v centru Prahy přišli lidé oslavit také Evropu. Česká republika si v rámci akce Zažijte Evropu připomněla dvacet let od vstupu do Evropské unie. 21. ročník tradičního festivalu United Islands of Prague si nenechalo ujít mnoho významných osobností. Nechyběl ani prezident Petr Pavel (62) s manželkou Evou (59), kteří rozdávali úsměvy na všechny strany.

První máj je spojený se dvěma svátky – svátkem zamilovaných a Svátek práce. Mimo to se v tento den odehrálo také zahájení festivalu United Islands of Prague. Hlavní tváří festivalu byl prezident republiky Petr Pavel.

Čtěte také: Módní alarm z Hradu: Co nejraději Pavlová nosí a jak obstála po roce ve funkci první dámy

Petr Pavel a Eva Pavlová v barvách vlajky EU

Pavla přivítalo několik set návštěvníků bujarým potleskem. Ihned po jeho příchodu na pódium zazněla hymna EU, Óda na radost od Ludwiga van Beethovena. Následně za ním na pódium přišla eurokomisařka Věra Jourová a manželka Eva. Vyfotografovali se a užili si dort v barvách EU.

Eva Pavlová se na setkání oblékla, jako vždy, velice vkusně. Skloubila ležérní outfit s elegantním. Vynesla zářivé žlutooranžové sako, které doplnila o černé volné kalhoty a bílé tenisky, které sladila s bílým tričkem s motivy květin. Kabelku zvolila černou crossbody v kůži s širokým popruhem.

Přečtěte si: Eva Pavlová prožívá velkou bolest, zemřela její milovaná kočka Micka

Prezident Petr Pavel poté na akci dorazil v barvě modré. Tmavě modré sako doplnil o elegantní kalhoty téže barvy. Košili zvolil také modrou, ale ve světlém odstínu. Na nohy obul hnědé polobotky.

Podívejte se na rozhovor s Evou Pavlovou:

Sdílejte článek
Štítky festival oslava móda Evropská unie Petr Pavel tenisky slavnost Eva Pavlová United Islands of Prague

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.