Celebrity

2. května 2024 12:29

Eliška Reiglová

Markéta Hrubešová ukázala krásnou dceru. Christel Lilly jako by jí z oka vypadla

Markéta Hrubešová (52) je žena mnoha profesí, je ale především matkou krásné Christel Lilly, která už je ve věku, kdy se děti běžně chystají vyletět z hnízda. V tuto chvíli jsou ale parťačky a užívají si společné chvíle. Hrubešová výjimečně vyvedla dceru do společnosti a ukázala, že jsou si podobné jako vejce vejci.

V devadesátých letech platila Markéta Hrubešová za jeden ze sexsymbolů tehdejší filmové scény. Od té doby se spíše než na herectví zaměřila na moderování, vaření, či třeba psaní knih. Na půvabu jí to ovšem ani v nejmenším neubralo. A při pohledu na její dnes již dospělou dceru je jasné, že svou krásu také předala dál.

Christel Lilly, kterou má Hrubešová s fotografem Davidem Krausem, se na veřejnosti po boku slavné maminky objevuje jen zřídkakdy. Nyní si ale spolu s ní vyšla na otevření muzea Story of Prague a nikdo z přítomných nemohl mít pochyb o tom, ke komu patří. Je z ní krásná dospělá žena, která už může každou chvíli vyletět z hnízda.

Čtěte také: Hrubešová o nahotě před kamerou: Kdy se svléknout odmítla a jaký byl na place Depardieu?

„Já doufám, že tam chvilku zůstane ještě, ale je to prostě další etapa. Už to není miminko, už to není malé dítě, ale je to parťák. Je to bezvadné, že my teď jsme parťačky, jsme schopné spolu cestovat a trávit spolu volný čas, za což jsem strašně vděčná, že chce a že ji to baví... ještě pořád. Je to taková další krásná etapa,“ řekla Markéta Hrubešová o dceři webu Expres.cz.

Zákonité osamostatnění

Ačkoliv v tuto chvíli si časově vytížená Markéta nepřeje, aby její dcera už z hnízda vyletěla, je jasné, že ani pak se nudit nebude. Je ale ráda, že vyhlídky mladé Christel jsou dobré, protože by z hlediska jejího osobnostního vývoje neocenila, kdyby s ní žila ještě dlouhá léta. Věří navíc, že budoucí stěhování jejich vztah negativně neovlivní.

„Samozřejmě vím, že to osamostatnění jednou přijít musí, je to zákonité a je to normální. Zaplať pánbůh za to, protože by nebylo normální, kdyby se mnou prostě do čtyřiceti bydlela v bytě, tak... to se omlouvám všem, co bydlí. Ale já doufám, že budeme spolu se ještě nějak stýkat i potom, což jsem o tom přesvědčená,“ dodala.

Podívejte se na rozhovor s Markétou Hrubešovou v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky krása dcera David Kraus Markéta Hrubešová Christel Lilly Kraus

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.