Svého muže našla s jinou ženou. Její nevídaná reakce rozdělila celý internet na 2 tábory

Fotografie: SokolCZE / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Podvádění ve vztahu může skončit tragédií. Tato mladá žena neudržela nervy na uzdě, když svého muže načapala s jinou. Popadla zbraň a vystřelila na něj.

Deník Newly přinesl zprávu o ženě, jež se nedokázala ovládnout, když přistihla manžela s jinou ženou. Popadla zbraň a vystřelila na něj. Nyní ji čeká soud a pravděpodobně trest odnětí svobody. Přesto se našlo dost lidí, kteří mají pro čin této mladé ženy pochopení a myslí si, stejně jako ona, že si to její muž zasloužil.

Muž si pozval milenku do jejich domu

34letá Stephanie Arevalo momentálně čelí obvinění, které ji nejspíš pošle na několik let do vězení. Dne 16. dubna totiž přistihla svého manžela s jinou ženou, a to přímo v jejich společném domě. V návalu vzteku pak vytáhla zbraň a na svého muže vystřelila. Jeho milence rovněž vyhrožovala zabitím, ale nakonec své výhružky naštěstí nesplnila. Krátce po činu sama přivolala policii.

Podle webu UniLad se na místo ihned dostavili policisté z texaského Bryanu, kteří ženu zadrželi. Arevalo nekladla odpor, ale policistům řekla, že si to její manžel zasloužil a že ví, že za to půjde do vězení. Ten utrpěl střelné poranění nohy a byl převezen do nemocnice. Po ošetření byl propuštěn do domácího léčení. Stephanie strávila dva dny v policejní cele a poté byla propuštěna na kauci.

Radost z narození syna vystřídala dramatická scéna. Žena nemohla uvěřit maximální drzosti přítele

Mnozí lidé její reakci chápou

Momentálně čeká na datum soudu. Čelí obvinění z útoku se smrtící zbraní, a pokud bude uznána vinnou, čeká ji nejspíš nepodmíněný trest. Přesto si za svůj čin vysloužila potlesk od některých lidí, kteří s ní souhlasí a také si myslí, že si to její muž zaslouží. „Nemůžu říct, že bych jejímu uvažování nerozuměla,“ napsala jedna z komentujících.

„Ani se o ni nestaral a ona zahodila svůj život, aby se mu pomstila. Za tohle nikdo nestojí,“ vyjádřil opačný názor další komentující. „Moje žena by udělala totéž, to je druh lásky, kterou jsem hledal, než jsem ji našel,“ napsal jeden muž, jemuž pro změnu vyhovuje, že si jej jeho žena hlídá. Na SvětěKreativity se můžete podívat na jiný kuriózní policejní zásah. Zloděje přistihli se staženými kalhotami. Ve vykradeném domě si odskočil.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*