Aby vypadala jako komiksová postava, nechala si odstranit 6 žeber. Pixee Fox zaplatila za plastiky už přes 2 miliony korun

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Pixie Fox
Zdroj: Profimedia

Dříve pracovala jako elektrikářka. V roce 2012 se nicméně Pixee Fox rozhodla, že se chce stát něčím naprosto jiným. Konkrétně komiksovou postavičkou. Tehdy dvaadvacetiletá žena začala pracovat na přeměně, která z ní udělala modelku.

Dnes se živí sdílením fotografií na sociálních sítích a vystupováním na přehlídkách. Má za sebou plastické operace v přepočtu za více než 2 miliony korun, uvádí Daily Star. A ani po více než 12 letech není se svým vzhledem spokojená a hodlá se proto nadále měnit.

Milovnice ženských tvarů

V mládí Švédku uchvátily především komiksové postavičky vyznačující se výraznými ženskými tvary, tedy velmi úzký pas, velká prsa a větší pozadí. Odstěhovala se do USA, kde začala na své proměně postupně pracovat.

„Tyhle komiksové postavy reprezentují ideál ženského těla. Chci mít hubený pas a zadek, velká prsa a oči a krásný obličej,“ popsala v roce 2015. Aby vypadala jako komiksová postavička, podstoupila ale neskutečné operace a peníze do nich investované nejsou to jediné, co člověka zarazí.

Odstranění žeber i změna barvy očí

To, že si nechala pomocí tetovacího inkoustu změnit barvu očí, bylo pro mnohé překvapivé. Švédka ale byla schopná zajít ještě mnohem dál. Nechala si odstranit šest žeber, má plastiku rtů a nosu, zvětšené poprsí a výplně ve tvářích.

Během dvanácti let podstoupila přes 100 operací a reoperací. V mnoha případech nebyla s výsledkem spokojená, a nechala si proto některé části těla upravit víckrát i za cenu toho, že byl proces hojení velmi bolestivý.

Dnes se Pixee Fox věnuje modelingu, stále ale není zcela spokojená se svým vzhledem a nadále tak plánuje další a další operace. Její rodina ji po operacích nepoznává. Většina jejích blízkých ji varuje před problémy a s jejím životním stylem nesouhlasí. Ona se ale řídí svými vlastními přáními.

Zdroj: Daily Star, People, The Sun, Daily Star

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články