Darija Pavlovičová potřebovala po vítězství ve StarDance psychickou pauzu. Stěhování jí situaci neulehčuje

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Darija Pavlovicova
Zdroj: Profimedia

Herečka Darija Pavlovičová je ve svých 22 letech velmi úspěšná. V roce 2023 se jí podařilo umístit s jejím tanečním partnerem na prvním místě v soutěži StarDance. V současné době si ale není jistá svým psychickým zdravím.

Po vítězství v taneční soutěži se stáhla do soukromí a nějaký čas o ní nebylo slyšet. Teprve nedávno ve Všechnopárty Karla Šípa vysvětlila, co v posledních měsících dělala. Potřebovala jednoduše od všeho pauzu.

Potřebovala odbornou pomoc

Darija si vzala nějaký čas k tomu, aby se postarala o své psychické zdraví. Necítila se dobře, rozhodla se dokonce vyhledat pomoc lékaře.

„Mám teď od divadla očistnou pauzu. Měla jsem psychické problémy, dělalo mi to špatně. Byla jsem až moc nervózní. Léčila jsem se, ale ne až tak, že bych jela do Bohnic, ale navštěvovala jsem terapeuta. Teď už bych se do divadla ráda vrátila, ale není na to čas,“ citoval její slova web Žena Aktuálně.

Změna prostředí

Pavlovičová se v nedávné době stěhovala, což jejímu psychickému zdraví příliš nepomohlo. „Teď jsem se furt stěhovala. Během StarDance jsem bydlela na Letné, pak jsem se stěhovala, teď zase hledám byt, takže nevím, kde teď aktuálně bydlím. Vlastně bydlím v lese,“ přiznala.

Dodala, že její rodiče mají v lese rodinný dům, ve kterém nyní tráví většinu svého času. Tam prý nejraději jezdí na koni a také se věnuje létání letadlem. Kde nakonec v Praze skončí, tím si není jistá.

„Ráda bych bydlela na Hradčanech, ale pořád čekám, jak to dopadne. Není to zatím dostupné, a tak se svým ořem čekám,“ prozradila. Závěrem rozhovoru pak herečka a tanečnice přiznala, že je v současné době šťastně zadaná, detaily si ale nechala pro sebe.

Zdroj: Blesk, Žena Aktuálně, iGlanc, Vlasta

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články