Námi to končí dorazí v srpnu

Filmy Knihy Novinky

Fanoušky dlouho očekávaná adaptace knihy Colleen Hoover má nejen datum premiéry, ale také první oficiální fotky z filmu.

Námi to končí sleduje příb Lily,která překoná traumatické dětství s násilnickým otcem a vydá se do nového života v Bostonu, aby si splnila svůj sen otevřít si firmu. Zamiluje se do okouzlujícího neurochirurga Rylea, jehož hrubé chování pokračuje v cyklu, kterého byla Lily svědkem jako dítě. Když se v jejím životě znovu objeví její dětská láska Atlas a začne poukazovat na chyby jejího vztahu s Rylem, uvědomí si, že se musí naučit spoléhat na svou vlastní sílu, aby udělala nemožnou volbu pro svou budoucnost.

Ve filmové adaptaci bestselleru New York Times se v hlavních rolích objeví Blake Lively a Justin Baldoni. Lively je nejvíc známá díky své postavě Sereny v seriálu Super drbna nebo díky filmu Věčně mladá. Baldoni se objevil v seriálu Hrdinové nebo Panenka Jane. Také má na kontě jinou knižní filmovou adaptaci, Tři kroky od sebe. Celosvětová premiéra filmu je stanovena na 9. srpna, česká premiéra by měla být už o den dřív.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/ItEndsWithUsMovie, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge