Andělský víkendový horoskop: Lvi požádají o podporu rodinu, Štíři se pobaví u rodinné oslavy

Andělský víkendový horoskop: Lvi požádají o podporu rodinu, Štíři se pobaví u rodinné oslavy
Rodina je pro mnoho z nás velmi důležitá. Nejinak tomu bude i tento víkend, kdy většina lidí udělá pro rodinu cokoli. Andělé nám odkrývají naši budoucnost a i k těmto dvěma dnům mají co říci. Čeká vás usmíření, vzájemné pochopení či naopak hádky?

Záleží pouze na nás, zda se ke druhým budeme chovat dobře. Andělé to doporučují. Omezíme hádky a jiná nedorozumění na minimum. Řešíme-li neshody v klidu, druhá strana bude spíše ochotna spolupracovat než kdybychom křičeli. Přečtěte si, co vás tento víkend čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

Rány, které se vám vytvořili kvůli nedávné zradě, budou stále bolet. Zároveň si budete chtít užít život naplno, abyste na tuto bolest přestali myslet. Budete myslet pozitivně, nedovolíte bolesti ani vnitřnímu strachu, aby ovládaly váš život. Díky vašemu přístupu se obklopíte pozitivně naladěnými lidmi.

Dobré zprávy: Zakládání nových přátelství bude obohacující pocit. Mimo jiné budete mít radost, že se neskrýváte doma a váš nový nepřítel má o důvod méně se radovat.

Na co si dát pozor: Můžete být značně podráždění, pokud se někdo dostaví pozdě na celé dny dopředu připravovanou schůzku. Nemusí to být chyba té osoby, proto ji nekritizujte.

Andělská rada: Vyberte si pár lidí, kteří podle vás žijí spokojený život, a nechte je, aby vás vedli. Následujte je do míst, která vám zaručí méně trápení a více spokojenosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Plánování vás zcela přestane bavit, zejména musíte-li plánovat za ostatní. Uvědomíte si, že na vás příliš spoléhají a záměrně se nesnaží vyřešit své problémy sami. Přestože to nedělají vědomě proto, aby z vás vysáli všechnu energii, vynasnažíte se, abyste je naučili větší samostatnosti.

Dobré zprávy: Nyní budete mít moc udělat z flákačů vzorné a svědomité lidi, kteří se postarají sami o sebe a uvědomí si, jak nemoudrý život vedli.

Na co si dát pozor: Vaše slova mohou zranit, což vás nyní nemusí úplně zajímat, zejména v neděli. Dejte si pozor, abyste místo motivace některé své línější přátele nedemotivovali.

Andělská rada: Začněte menší zátěží, třeba je pošlete do obchodu místo toho, abyste tam za ně šli vy, protože jim se to zrovna nehodí. Jdete-li spolu na oběd do restaurace, nechte je vyřídit rezervaci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Můžete mít problém dodržet to, co jste slíbili. Zapomenete, že vaše slovo má velkou váhu a určití lidé sázejí na to, že se na vás mohou spolehnout. Vzali jste si toho na sebe příliš, naneštěstí budete mít určitý blok přiznat, že nestíháte. Chce to nalézt odvahu, kterou získáte až v neděli večer.

Dobré zprávy: Dobře si uvědomíte, že váš život je příliš hektický, a rozhodnete se to změnit. V neděli se do toho přidá touha po postupu v kariéře, celý víkend budete mít o čem přemýšlet.

Na co si dát pozor: Budete tíhnout k aktivitám, které jsou z dlouhodobého hlediska pouze ztráta času. Jistě, nyní je lepší odpočívat, avšak tento čas můžete využít ke studiu samoukou.

Andělská rada: Nebojte se nastavovat sami sobě cíle, které se zdají být nedosažitelné. Dopřejte si však dostatek času. Co se týče mezilidských vztahů, nyní je lepší nic neslibovat a dohnat, co jste nestihli.

Váš život je příliš hektický, měli by jste přibrzdit
Váš život je příliš hektický, měli by jste přibrzdit | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Přestanete se obviňovat za něco, za co nemůžete. Uvědomíte si, že rozhodnutí jiných lidí nejsou vaše vina, a odvoláte některé z vašich slibů, které jste dali rodině a přátelích. Rozhodnete se více odpočívat a strávit čas u sebe doma, nikým nerušeni.

Dobré zprávy: Na obzoru je nová aktivita, ke které se dostanete zcela nečekaně. Možná přijde prostřednictvím snu, možná se náhodně objeví ve vaší mysli. Bude vás však velmi bavit dlouhou dobu.

Na co si dát pozor: Plánování toho, co budete dělat doma celé dva dny, není nejvhodnější, budete tíhnout k přeplňování volného času a nakonec zjistíte, že jste si vůbec neodpočinuli.

Andělská rada: Jde-li o rozšiřování vašich zájmů, neomezujte se jen proto, že vám to přijde podivné. Každý má nějaký zájem, ani vy se za ten svůj nemusíte stydět.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dlouho jste si připravovali svůj vlastní projekt. Nyní je čas představit své plány do budoucna a požádat o podporu svou rodinu či nejbližší přátele. Lehce si všimnete, kdo o váš nápad projeví největší zájem, a tato osoba se do budoucna stane vaším silným spojencem.

Dobré zprávy: Budete trávit čas trochu jinak než jste zvyklí. Potrápíte svou inteligenci a to vám zajistí větší soustředěnost i lepší náladu.

Na co si dát pozor: Odpočinek vám nic neřekne a na konci obou dnů se budete cítit plně vyčerpaní. Můžete dokonce usínat, což se vám vzhledem k vašim plánům hodit nebude.

Andělská rada: Spíše než velké davy vyhledávejte soukromí. Rozhovor mezi čtyřma očima vám pomůže zapomenout na vaše problémy, které zveličujete více než je zdrávo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše činy nebudou v souladu s vašimi záměry. Bude pro vás těžší vyjádřit své úmysly a také se jich držet. Záchrana přichází v podobě přehodnocení vašich dlouhodobých cílů. Jakmile si uvědomíte, co vlastně od života očekáváte, bude mnohem lepší plánovat a rozumět ostatním lidem.

Dobré zprávy: Odpustíte lidem jejich nevhodná slova, která, jak vyjde najevo, vůbec nemysleli vážně, řekli je ze vzteku, který s vámi nesouvisel. Čeká vás obnovení hodnotných přátelství.

Na co si dát pozor: Na obzoru je zamilovanost, bohužel se může jednat o nesprávného člověka. Na to pozor, zejména jste-li vy či váš nový objev zadaní, mohou vás potkat problémy.

Andělská rada: Nedělejte nic, v čem nevidíte budoucnost. Budete-li mít vizi, proč něco začít dělat, vydržíte u toho. Pokud se to nestane, vaše činnost je zbytečná a nevydržíte u ní dlouho.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše legrácky nebudou tak vtipné, jak jste si původně mysleli. Urazíte několik lidí, abyste jich pobavili ještě méně. Navíc budete nevhodně komunikovat i prostřednictvím zpráv a e-mailů. Dobrá rada je, abyste si několikrát přečetli to, co se chystáte poslat, a nic neposílali pod vlivem alkoholu.

Dobré zprávy: Vlastní potřeby upřednostníte před kýmkoli jiným. Nemusí se to zdát jako dobrá zpráva, na druhou stranu se budete cítit dobře, což vám umožní udělat si více času na druhé.

Na co si dát pozor: Lehce se naštvete a budete lidem říkat nepěkné věci. Budete to s ostatními myslet dobře, oni to však nepochopí. Buďte přímí, avšak nejednejte v rozporu s dobrými mravy.

Andělská rada: Věnujte zvláštní pozornost tomu, jak se cítíte. Nemá cenu všem vykládat, že se nemůžete mít lépe, když uvnitř přímo umíráte. Zkuste být upřímnější a zjistíte, že nejste sami.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nyní přichází na řadu zábava. Práci již máte z krku a nyní se pobavíte, můžete vyrazit i na rande. Rozhodně nebudete chtít víkend strávit o samotě, a proto, pokud nemáte nikoho, s kým byste si vyšli ve dvou, velká rodinná či přátelská oslava není vyloučena.

Dobré zprávy: Budete velmi zvídaví, o všech se budete chtít dozvědět co nejvíce. To potěší ty, kteří rádi mluví o svých zájmech dlouhé hodiny. Naučíte se mnoho nového.

Na co si dát pozor: Vaše přílišná tajemnost může odstrašit nejednoho člověka, nyní můžete působit nedůvěryhodně. Není na škodu toho o sobě říci trochu více než obvykle říkáte.

Andělská rada: Během rozhovorů, které vás začínají nudit, navrhujte nová témata. Ujistěte se, že dotyčný člověk se o této záležitosti chce bavit. Pozorujte jeho řeč těla a podle toho reagujte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

U některých vztahů pocítíte následky toho, že jste více brali než dávali, či naopak. Uděláte si takový test. Uděláte pro tyto lidi něco zcela výjimečného, co vás bude stát mnoho času a energie, a počkáte, zda vám to oplatí. Nyní se budete stýkat pouze s lidmi, kteří si váží toho, co pro ně děláte.

Dobré zprávy: Zjistíte, že spoustě lidí na vás záleží. Bude o vás dobře postaráno. Můžete očekávat nečekané pozvání na večeři od člověka, do něhož byste nikdy neřekli, že do vás bude investovat peníze.

Na co si dát pozor: Jakmile vás někdo požádá o pomoc, když čelí vlastním problémům, neodmítejte. Setkání s dobrými přáteli můžete odložit, tento člověk nyní potřebuje pomoc.

Andělská rada: Spoléhejte se na ostatní lidi, když vám říkají, že jste tak výjimeční, že by pro vás udělali cokoli. Přestože svůj slib ještě nenaplnili, nikdy nemůžete vědět, kdy přijde moudrá rada.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete mít tendenci přehánět a dělat to, co vám spíše ublíží než pomůže do budoucna. S cvičením to rovněž budete přehánět, nepoznáte, kdy máte dost, a příští týden vás budou bolet svaly. Možná se rozhodnete pro zdravý jídelníček, náhlá změna stravy vám může způsobit hodně špatnou náladu.

Dobré zprávy: Vaše zábava bude probíhat venku, nikoli doma. Setkáte se s přáteli, můžete si společně popovídat během procházky v přírodě či si jít sednout do blízké restaurace.

Na co si dát pozor: Začnete zacházet až do extrémů, abyste si dokázali, co všechno vydržíte. Od určitého okamžiku to začne být hazard se zdravím, v horším případě se životem.

Andělská rada: Nemusíte nic brát tak vážně. Nebojte se vzít si čokoládu, přestože se snažíte žít zdravěji. Pomůže vám soustředit se a dosáhnout vašeho cíle. Malé krůčky jsou vždy lepší než velké kroky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebudete si jisti, zda budete chtít trávit čas s lidmi nebo celý víkend prožít v soukromí, kde vás nikdo nebude rušit. Ostatní lidi příliš chápat nebudete, proto si vymyslíte vlastní zábavu. Za chvilku vás ale přestane bavit a lidé vám budou chybět. Schopnost rozhodnout se okamžitě nyní nečekejte.

Dobré zprávy: Najdete člověka, který to cítí úplně stejně. Ačkoli zpočátku budete mít problém se sblížit, postupem času se rozpovídáte a můžete se stát nejlepšími přáteli.

Na co si dát pozor: Budete emocionálně mnohem zranitelnější než kdy jindy. Pozor si proto dejte na negativní emoce, které mohou vzniknout doslova z ničeho.

Andělská rada: Ve finanční oblasti buďte velmi opatrní. Vaše touha dokázat si svou výjimečnost vás může zavést k bezhlavému nakupování. Držte se zpátky, abyste si později nemuseli půjčit od příbuzných.

Ryby (19. února – 20. března)

Všimnete si, že u vás doma je toho hodně co vylepšovat. A to i v případě, že podle ostatních není. V oblasti domova budete mít zvýšenou kreativitu, a tak i domov snů dokážete zkritizovat a následně vylepšit. Očekávejte prosbu vašich přátel, kteří si také budou přát, abyste jim navrhli nějaké zlepšení.

Dobré zprávy: Vaše soužití se sousedy se značně zlepší. Kdykoli někdo bude hlučný nebo vás bude obtěžovat, mile, ale rázně mu vysvětlíte, že vám se to nelíbí. A ten dotyčný vás poslechne.

Na co si dát pozor: Vy sami můžete být hluční, přestože za to budete soustavně kritizovat druhé. Jenže ne u sebe doma, nýbrž na návštěvě u známých. Trošku snižte svou hlasitost.

Andělská rada: Stanovte si dlouhodobé cíle místo toho, abyste si povídali o věcech, které nikomu nejsou k užitku. Bezstarostnost, jíž nyní budete prožívat, se dá využít k dobré budoucnosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text