Od roku 1986 nosila stejný účes a vůbec se o sebe nestarala. Po zásahu stylisty omládla nejméně o 20 let

Žena nebyla u kadeřníka více než 30 let. Pod stylistovýma rukama ale zcela rozkvetla, získala sebevědomí a omládla o desítky let.

ztrhaná žena i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Některé ženy si na svém zevnějšku zakládají. Pravidelně navštěvují kadeřníka, kosmetičku, manikérku a mnoho dalších specialistů, aby tak vypadaly co nejlépe. Vše doplňují nejnovějšími módními outfity. Na druhou stranu ale existují takové dámy, které dávají přednost pro ně důležitějším věcem, než je vzhled. A právě mezi takové se řadí žena, která zakotvila v 80. letech.

Z finančních důvodů kadeřníka nenavštěvovala

Katy se o sebe starala tak nějak normálně. Občas si zašla ke kadeřníkovi nebo si koupila nové oblečení. Když se jí ale narodily děti, šlo vše stranou. Web PositiveVibration píše, že žena měla pro své rozhodnutí pádný důvod. Nechtěla totiž utrácet peníze, kterých měla rodina málo, za zkrášlování svého zevnějšku. Raději koupila něco dětem nebo pořizovala potřebné věci do domácnosti.

A tak se stalo, že Katy od roku 1986 nezměnila svůj účes. Uvedla, že úplně zapomněla, jaké to je, navštívit kadeřníka či kosmetičku. Navíc byla se svými kadeřemi spokojená, ani ji nenapadlo účes jakkoli měnit. Když ale její dcera dospívala, šlo vidět, že se za vzhled své matky stydí. A tak se rozhodla pro radikální krok. Maminku přihlásila do televizního pořadu „Rachael Ray Show“, kde si ji vzal do parády zkušený stylista. Celá její proměna byla zveřejněna na YouTube kanále tohoto pořadu.

Stylista z ní vytvořil naprostou bohyni

Výsledek celé proměny je naprosto famózní. Ze zákulisí přišla mezi ostatní zcela jiná žena, která omládla minimálně o 20 let. Její upravené a zdravě vypadající vlasy, decentní make-up a sexy červené šaty udělaly z Katy naprostou bohyni. Její dcera, která byla ve studiu také přítomna, neudržela slzy dojetí. A její matka vypadala opravdu spokojeně a sebevědomě. Celá tato zkrášlovací akce tedy proměnila nejen její vzhled, ale i celkové smýšlení o sobě.

Katy tak nyní bude jistě pravidelně navštěvovat kadeřníka, aby stále vypadala tak úžasně. Je neuvěřitelné, jak stylisté dokáží kouzlit, díky čemuž ze zanedbaných žen a mužů udělají zcela jiné lidi plné sebevědomí a naděje. Takového výsledku dosáhli u ztrhané ženy, která vypadala na osmdesát let. Po její proměně, kterou jsme na DámskémDeníku již zveřejňovali, ji nikdo nepoznal.

Jak se vám tato proměna líbila?

Diskuze Vstoupit do diskuze
98 lidí právě čte
Zobrazit další články