Rozpoutala válku mezi rodiči: Malé Elišce ve škole někdo pravidelně kradl svačiny. Matka se proto rozhodla pro krutou pomstu

Žena našla způsob, jak najít zloděje dceřiných svačin. Mnoho lidí jej ale považuje za příliš nebezpečný a krutý.

Malá holčička pláče i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Mnoho dětí chodí do školy s nechutí. Ovšem ne kvůli učení, jak se většina lidí domnívá, ale kvůli svým spolužákům, kteří se k nim chovají nevhodně. Vědomě jim ubližují, zesměšňují je nebo je slovně či přímo fyzicky napadají. Šikana jako taková je obrovským problémem po celém světě. A neobjevuje se jen v dětských kolektivech, ale zažívá ji i spousta dospělých, a to především na pracovišti.

Denně jí někdo kradl svačiny

Snad každý rodič se obává, že se jeho dítě stane terčem šikany. Přestože své potomky na toto možné riziko připravuje, často se stává, že se oběť bojí o svém problému mluvit a tiše trpí. A jak uvádí i web iRozhlas, počet případů šikany neustále roste. A nejedná se jen o tu fyzickou, ale velký nárůst zaznamenala také kyberšikana, a to především kvůli skutečnosti, že téměř každý školák má přístup k internetu, ať už přes mobilní telefon či počítač.

Obětí šikany a zneužívání se stala také malá Eliška, která se o svém problému bála doma říct. Nakonec se ale svěřila mamince s tím, že jí někdo ze spolužáků denně krade svačiny. Moc ji to mrzelo, protože věděla, že jí je maminka každý den pečlivě a s láskou chystá. Matce bylo její dcerky líto, byla velmi rozčilená, a tak tento problém řešila s vedením školy, což potvrzuje i web PositiveVibration. Jelikož ale učitelé ani ředitel nevěděli, kdo za krádežemi stojí, případem se dále nezabývali.

Matka se rozhodla pro radikální řešení

A tak se matka rozhodla vzít celou věc do svých rukou. Zvolila ovšem velmi netradiční a docela nebezpečný způsob. Do svačiny totiž přimíchala projímadlo a dceři řekla, aby sledovala, který ze spolužáků bude stále odbíhat na toaletu. Brzy byl viník odhalen. Jeden z chlapců ve třídě několikrát za hodinu prosil učitele, aby si mohl odskočit na záchod, protože ho hrozně bolelo břicho. Když ale past na zloděje vyšla najevo, matka Elišky se stala terčem kritiky.

Chlapec v nemocnici iZdroj fotografie: Depositphotos

Matka zlodějíčka byla velmi rozzlobená, protože chlapec trpěl břichabolem několik dní. Holčičce nyní hrozí vyloučení ze školy a její mamince opletačky se zákonem. Mnoho lidí její řešení odsoudilo, protože chlapci mohly hrozit vážné zdravotní potíže. Jiní ji ovšem podporují, jelikož se jí podařilo odhalit viníka, který šikanoval její dceru. Ženino řešení situace tedy rozdělilo veřejnost na dva tábory, stejně jako názor matky, která chce své děti kojit až do 10 let, o čemž jsme na DámskémDeníku již psali.

Co si o matčině řešení myslíte?

Diskuze Vstoupit do diskuze
140 lidí právě čte
Zobrazit další články