Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, bouřka 20°C

Crop top není jen pro teenagerky: Nosí ho i 45letá Bára Fišerová. Jaké další trendy hvězdy předvedly?

3. května 2024 | 05:00

Pražská Grébovka ožila tradiční prvomájovou akcí DERMACOL LOVE DAY. Tu si nenechala ujít řada známých krásek, které předvedly nejnovější módní trendy i nadčasovou klasiku. Zejména crop top se stává čím dál tím více oblíbenějším módním atributem. Jak ho celebrity pojaly ve svém stylingu a jaké další trendy dominují v šatníku slavných?

Crop top v hlavní roli

Crop top zdaleka není výsada náctiletých slečen. Lze ho nosit s grácií i v daleko vyšším věku, pokud s ním půjdete stylu naproti. Ideálním módním kombem je top s elegantními širokými palazzo kalhotami, které disponují střihem s vysokým pasem a délkou nohavic až na zem. Tento střih kalhot sluší všem postavám,  skryjí případné nedostatky, prodlouží i siluetu.

Jedny takové oblékla na akci v Grébovce i herečka a zpěvačka Eva Burešová, která díky vysokému pasu kalhot nechala nahlédnout jen minimálně na odhalenou kůži a spojení vysokého střihu spodního dílu a crop délky topu sehrálo důležitou roli v žádoucí ženské siluetě. Na top navrstvila jarní bundičku v obdobném světlém odstínu jako kalhoty a doplnila bílými blokovými podpatky na výrazné platformě.

Na nedávný rozhovor s Evou Burešovou se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Eva Burešová bude hvězda muzikálu Beetlejuice: Opět v páru s Lamborou! • VIDEO: Matyáš Janíček, Daniel Kristl

Krátký jarní top vynesla i herečka Bára Fišerová, ten spíš vypadal jako jedna velká rozkvetlá růže. Květiny se již druhou sezonu přemístily z oblíbeného vzoru do 3D prostoru, a tak tyto módní rostlinky zdobí doplňky, šaty i právě veškeré topy, košile i blůzky. Look doplnila úzkými skinny džínami a teniskami s výraznými saténovými mašlemi. Více minimalistický vzhled bot i širší džíny by však looku vtiskly větší šmrnc.

Minisukně

Krátké sukně získávají na oblibě i v letošní sezoně, oblíbila si ji i moderátorka Eva Hecko Perkausová. Oblékla bělostný model ozvláštněný decentním předním rozparkem, který jí ještě více opticky protáhl siluetu. Doplnila ji minimalistickým růžovým tričkem a pantoflíčky na podpatku.

Leopardí vzor

Zvířecí vzory jsou oblíbené zejména v jarní a letní sezoně, ovšem ten leopardí je tu s námi ale už od sezony zimní. Vynikne zejména na maxi slip dress, šatech na úzkých ramínkách v rovné siluetě, ale i na zajímavém svrchníku. Známá DJ Andrea Pomeje však ukázala, že může být lichotivá varianta kupříkladu i na zvonových kalhotách. Pokud však volíte takto výrazný vzor, mějte na paměti, že zafunguje se zbytkem looku v unitárních barvách bez potisku. A Andrea si je toho vědoma.

Stylový crop top pořídíte také na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Jak to slušelo známým dámám i ostatním hostům DERMACOL LOVE DAY, se podívejte do galerie.

Autor: Žaneta Podlahová