Můj čas na kafíčko

Nová žena po boku osudového muže Jiřiny Bohdalové: Kdo je tato okouzlující blondýnka?

Když se Jiřina Bohdalová (92) objevila v poslední době častěji ve společnosti s atraktivním mladíkem, vyvolalo to spekulace. Avšak mladík se ukázal jako její vnuk, Vojtěch Staš (28). Na nedávnou premiéru filmu Django v pražské Lucerně přišel však nečekaně s nádhernou blondýnkou po svém boku.

Vojtěch Staš, vnuk Jiřiny Bohdalové, se na premiéru filmu o kapele Olympic objevil po boku své dlouholeté partnerky Heleny. Pár, který po osmi letech vztahu uzavřel manželství na Chvalské tvrzi, opět potvrdil svou soudržnost veřejným vystoupením.

Na vnuky nedá veselá babička dopustit!

Pár se na premiéře filmu o kapele Olympic prezentoval ve velmi spokojeném duchu, přičemž Staš věnoval své manželce Heleně neustálou pozornost. Po chvíli se k nim v sále připojila Jiřina Bohdalová, která po pozdravení s přáteli nelenila a přidala se k mladému páru. Staš jí pak ochotně asistoval při sestupu po příkrých schodech.

S úspěšnou dcerou Simonou Stašovou.

Vztah mezi Jiřinou a Vojtěchem je mimořádně pevný. „Stýkáme se velmi často. Již od mého dětství k ní jezdím na pravidelné obědy každý týden. Během pandemie koronaviru jsem byl u ní dokonce ještě častěji," sdělil syn Simony Stašové v minulosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden