Úterý 28. května 2024
Svátek slaví Vilém, zítra Maxmilián
Oblačno, bouřka 21°C

Zamilovaný Andrej Babiš: Zrzka s tělem modelky má slavné příbuzné!

3. května 2024 | 09:17

Táhnou to spolu už léta, šušká se. Bývalý předseda vlády Andrej Babiš (69) nedávno na sociálních sítích šokoval veřejnost, když potvrdil informaci, že se rozloučil se svou manželkou Monikou Babišovou, se kterou byl třicet let. Nyní se množí spekulace o příčině rozvodu a zdá se, že v tom měla prsty výrazná zrzka z jeho týmu Aneta Zicklerová.

O tom, že se Andrej a Monika Babišovi rozcházejí, zveřejnil člen Poslanecké sněmovny zhruba před třemi týdny na svém instagramu. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují."

VIDEO: Manželé Babišovi oznámili rozchod. Byli spolu 30 let

Video se připravuje ...
Manželé Babišovi oznámili rozchod. Byli spolu 30 let • VIDEO: archiv Blesku

V současné době se spekuluje, co se mezi nimi vlastně stalo. V hnutí ANO vznikají dohady, že jako první o rozvodu promluvila Monika. Údajně v tom měla být jiná žena, a to současná marketérka Babišova týmu, Aneta Zicklerová.

Kdo je Aneta Zicklerová?

Aneta Zicklerová se dostala do Babišova týmu už před senátními a komunálními volbami v roce 2022. „V tu dobu měla na starosti sítě, hlavně Instagram, byla jednou z členek týmu, ale šlo pouze o řadovou pracovnici,“ prohlásil zdroj pro Deník N. Poté se ale vypracovala na funkci marketérky, kterou předtím vykonával Marek Prchal. „Začala mu dělat téměř veškerý obsah na sítě, v podstatě to převzala po Marku Prchalovi. Videa a další věci, vše dělají spolu,“ uvedl další zdroj.

Bude zajímavé sledovat, jak se bude nová romance známého politika dál vyvíjet. A jak se s reakcemi lidí Zicklerová popasuje. Přece jen se k marketérce upírají zraky celého Česka. A neutají se nic. Ani fakt, že se provdala do rodiny z Lomnice nedaleko Sokolova a se svým mužem má syna. Jejím tchánem byl Josef Zickler, bývalý předseda nacionalistického hnutí Řád národa – Vlastenecká unie. A že její tchyní je fitness trenérka Jana Zicklerová, která zkusila štěstí v reality show Survivor.

Autor: Monika Vráblíková