Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Srážka na cyklostezce v Liberci u čističky. Cyklista od nehody ujel, hledá ho policie

Liberečtí policisté pátrají po cyklistovi, který se minulou sobotu na cyklostezce u čističky odpadních vod v Liberci srazil s bruslařkou a od srážky ujel. Bruslařka se při nehodě zranila.

Ke srážce došlo kolem 18. hodiny. „V levotočivé zatáčce z mírného klesání, v blízkosti podjezdu vedoucího od ulice Londýnská k ulici Selská, řídil dosud neustanovený cyklista jízdní kolo ve směru k ulici Letná. Zatím z dosud nezjištěných příčin se zde střetl s bruslařkou jedoucí v opačném směru jízdy. Po střetu, při kterém došlo ke zranění bruslařky, cyklista místo dopravní nehody opustil a nesplnil tak povinnosti dané mu zákonem,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté se nyní obrací na případné svědky nehody i samotného cyklistu, aby se přihlásili policistům prostřednictvím linky 158, na telefonním čísle 974 466 573 nebo přímo v budově Dopravního inspektorátu Liberec. „Veškerá svědectví k okolnostem této dopravní nehody mohou výrazným způsobem dopomoci policistům k jejímu objasnění,“ dodal.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, srážka, cyklista, bruslařka, cyklostezka, liberec, čistička, čov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka na cyklostezce v Liberci u čističky. Cyklista od nehody ujel, hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.