Moje šťastná hvězda

Neodolal snad Nvota pokušení?

Překonají další velkou manželskou krizi?

Pro Terezu Kostkovou (47) a jejího manžela Jakuba Nvotu (47) byla nedávná pouť po Toskánsku velmi očistná. Prý si měli co vysvětlovat.


Herečka ze seriálu Jedna rodina a její manžel, režisér Jakub Nvota (47), měli pár dní jen pro sebe. Podle všeho jim to pomohlo, vrátili se usměvaví a plní energie. Někteří lidé však upozornili na to, že když odjížděli, byla situace úplně odlišná.


Dokonce se spekulovalo o tom, jestli nebudou řešit rozvod. Některé zdroje totiž naznačovaly, že Tereza Kostková (47) má mít podezření, že si její partner našel někoho jiného. Nejčastěji se mluvilo o ženě, který má mít blízko k divadlu, kde Nvota režíruje.


Manžel Jakub Nvota (47). Někomu jsou jeho cesty na Slovensko podezřelé.

Měl románek na Slovensku? 

Podle všeho šlo ale o pomluvy. Nvota se zřejmě s jinými ženami vídá, což ale u jeho práce není nic neobvyklého. Tentokrát tedy vše asi mělo docela rozumné vysvětlení. Na druhou stranu to není poprvé, co se manžel herečky stal terčem spekulací.

Před časem se jeho jméno objevilo v souvislosti s románkem na Slovensku, měl mít opět blízko ke své expartnerce, muzikantce Ľubice Čekovské (48). Říkalo se, že k našim východním sousedům cestuje daleko častěji, než by kvůli práci potřeboval. Těžko říct, jak to tenkrát bylo.

Stará láska - Ľubica Čekovská (48) možná opravdu nerezaví.

Proutníka už doma měla

Každopádně se nikdo nemůže divit, pokud by herečka byla „v pozoru“ při každé, byť nepodložené zmínce o Nvotově úletu. Mohly by se jí totiž do hlavy vkrádat myšlenky na prvního manžela, také režiséra, Petra Kracika (65), kterého přebrala herečce Veronice Gajerové (61). Bohužel ho nenapravila, měl ji opakovaně podvádět. Snad s Nvotou neprožije podobnou bolest.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden