Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 18. května 2024

Svátek slaví Nataša, zítra Ivo

Tomáš Zástěra odhalil prvomájové tajemství: ZÁSNUBY!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Tomáš Zástěra odhalil prvomájové tajemství: ZÁSNUBY!

Andrea Malá

3. května 2024 10:31

Tomáš Zástěra s partnerkou. Video

Radostných novinek ze života Tomáše Zástěry není dost! Sympatický moderátor už letos prozradil, že se s partnerkou těší na miminko. Další skvělou zprávu si přichystal na první máj! Co oznámil? 

Zástěra přišel nejprve s klasickým prvomájovým contentem, tedy pusou s partnerkou pod stromem. "Tak jo, skoro nic už nekvete. Naše láska je však naštěstí stále kvetoucí a její plod neohrozily ani ty nedávný mrazy," vzkázal fanouškům.

Jedno tajemství si ale na nějaký čas nechal pár pro sebe. Moderátor odhalil pravdu až ve čtvrtek. "Ještě k událostem včerejšího prvního máje... řekla ANO," napsal k fotografiím, jejichž prostřednictvím oznámil zásnuby.

Zástěra už v lednu zveřejnil fotografii, na které s partnerkou drží snímek z ultrazvuku. Jak připomněla Nova, se kterou je jako moderátor spjatý, se současnou přítelkyní se poprvé ukázal na veřejnosti předloni v listopadu na předávání cen Český slavík. Tomášova partnerka už má jedno dítě z předchozího vztahu. 

Zástěru mohou lidé znát z rádia, ranního pořadu Snídaně s Novou, ale také jako účastníka jedné z řad dobrodružné reality show Survivor. Už méně se ví, že vystudoval tělovýchovu a také psychologii. 

Nejnovější zprávy