Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu pátek a máme tu další díl vašeho oblíbeného pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme peprné kauzy, které se udály v českém showbyznysu.

Před devíti lety se Českem šířila velmi pikantní kauzička. Muzikálová zpěvačka a herečka Míša Nosková (41) tehdy přiznala lesbickou lásku. Míša totiž zpívala na akci pro gaye a lesbičky, na které přiznala, že má za sebou hrátky se ženou.

Netušila jsem, že je na akci někdo z bulváru. A měly jsme s Eliškou Ochmanovou (35), se kterou jsme na akci zpívaly, pocit, že můžeme tohle říct. Ale nevadí, my se za to nestydíme. Člověk má občas potřebu zkoušet nové věci. Nemůžu ale říct, že by to bylo pravidelné,“ řekla tehdy Super.cz Nosková.

A jak to dopadlo? Holky spolu nejsou… Obě to jsou šťastné maminky. Eliška je vdaná a Míša po krachu vztahu s oběma otci svých dcer zatím toho pravého nehledá a nechává tomu volný průběh.

Pojďme ještě za Agátou Hanychovou (39). O ní platí, co na srdci to na jazyku. Stejně tomu bylo i před dvanácti lety, když se v květnu v roce 2012 postarala o skandál na jednom večírku. Agáta totiž tehdy dorazila na stejnou akci, kde už pařila Nikol se svými přáteli. Agáta jen médiím řekla, že tady fakt nemusí být, otočila se na podpatku a před zraky všech zas odešla. Agáta Nikol už tehdy neměla ráda, protože randila s Agátiným ex Markem Šíšou. Tehdy dokonce Agáta o Nikol napsala na Facebooku, že je to opravdová kráva.

Před devíti lety Ivana Gottová (48) rozesmutnila televizní diváky, když se rozhodla skončit jako moderátorka VIP Zpráv na Primě. Po pár dnech ale sekla s další prací. Ze dne na den dala výpověď v muzikálu Přízrak z Londýna. Tehdy to šokovalo také režiséra představení Lumíra Olšovského (50). Co rozčilený na adresu Ivany Gottové řekl? To i více se dozvíte v novém dílu pořadu Flashback ve videu nahoře.

Další články

Načítám