Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska, která si v letošním ročníku Miss Czech Republic vylosovala soutěžní číslo 2, může být znalcům soutěží krásy povědomá. Před třemi lety se totiž probojovala do soutěže Miss České republiky. Adéla Štroffeková byla finalistkou, pro kterou se ale finále nekonalo.

Kvůli koronavirové krizi byla soutěž rozpuštěna. Přesto jela Česko reprezentovat na Miss Earth. Získala titul Miss Talent Earth a dostala se do TOP 20. Nyní jednadvacetiletá Pražanka zkouší štěstí znovu. „Po České Miss už jsem si myslela, že se nikam nepřihlásím, že to nemám souzeno. Ale Miss Czech Republic jsem sledovala a i ředitelka Taťána Makarenko mě přesvědčila, ať přijdu na casting,“ řekla Super.cz Adéla.

Od castingu, kam přišla jako brunetka, se Adéla postupně mění v blondýnku. „Upřímně jsem to nečekala, i když Táňa mě poznala jako úplnou blondýnu, to v tom možná hrálo roli. Když jsem se obarvila na hnědo, měla jsem pocit, že se to všem líbí, ale asi tolik ne. Snad už to je teď finální podoba, bojím se, aby mi na hlavě něco zůstalo, když se bude pořád takhle zesvětlovat,“ smála se při rozhovoru na soustředění budoucích královen krásy v egyptském Makadi Bay.

A co by byla ochotná kromě změny barvy vlasů udělat pro to, aby si splnila své životní cíle? „Určitě by to nebyly plastiky, myslím, že na to mám ještě dost času. A myslím si, že záleží spíš na osobnosti, píli a pracovitosti. A to se snažím jet bomby na dvě stě procent,“ domnívá se Adéla, která se snaží dostat v modelingu co nejdál, i když chápe, že to není práce na celý život. Studuje a zároveň pracuje jako fitness trenérka. Pánové mají smůlu, Adéla je aktuálně spokojeně zadaná.

Další články

Načítám