Lví král odvypráví příběh Mufasy

Filmy Knihy Novinky

Lev, který navždy změnil naše životy.

Zdá se, že se Disney svých úspěšných filmů nehodlá jen tak vzdá a tak se dočkáme naprosto nového příběhu ze světa Lvího krále. Mufasa: Lví král je vyprávěn prostřednictvím flashbacků a zarámován kolem příběhu Rafikiho (John Kani), Timona (Billy Eichner) a Pumby (Seth Rogen), kteří vyprávějí mladému lvíčkovi o jednom z největších králů země.

Blue Ivy namluví roli Kiary, dcery krále Simby a královny Naly, kterou po filmu z roku 2019 opět namluví Donald Glover a Beyoncé, matka Bluey Ivy. Dále se objeví Aaron Pierre jako Mufasa, Kelvin Harrison Jr. jako Taka (tedy mladý Scar), Tiffany Boone jako budoucí královna Mufasy, Sarabi, Kagiso Lediga jako mladý Rafiki, Preston Nyman jako Zazu, Mads Mikkelsen jako Kiros, Thandiwe Newton jako Takova matka Eshe, Lennie James jako Takův otec, Obasi a a Disneyho veteráni z Princezny a žabáka, Anika Noni Rose a Keith David jako Mufasovi rodiče, Afia a Masego.

Lin-Manuel Miranda, který skládal nové melodie pro další oblíbené filmy od Disneyho, jako je Moana a nová hraná verze Malé mořské víly, byl oznámen jako tajemný hudebník stojící za novými písněmi nového filmu. Stěžejní příběh sleduje Mufasu, kterého se ujal Taka a jeho rodina. Dlouho předtím, než by byl známý jako Scar, byl Taka mladý princ se světlou budoucností, který přijal Mufasu jako svého bratra.Česká premiéra filmu je stanovena na 19. prosince.

Zdroj informací a obrázků: Falcon.cz, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge