Foto: Freepik

Circus Electrique

Circus Electrique je nejenom hra, ale dobrodružství. V alternativním Londýně se obyčejní lidé náhle promění ve vražedné šílence a jedinou nadějí města jsou talentovaní artisté z cirkusu. Tato unikátní kombinace příběhově nabitých RPG, taktických soubojů a řízení cirkusu přenese hráče do fascinujícího světa, kde musí bojovat proti viktoriánským archetypům a zároveň udržovat cirkus v chodu.

Firestone Free Offer

Pro milovníky fantasy bitev je tu Firestone Free Offer. Tato idle RPG nabízí hráčům možnost buď nechat své hrdiny bojovat automaticky, zatímco si užívají vizuální efekty, nebo se ponořit do nekonečné akce klikáním na monstrózní bosse. S rozmanitými hrdiny, schopnostmi a vybavením nabízí Firestone Free Offer pestrou paletu možností pro každého hráče.

Tato nabídka představuje velice zajímavé RPG tituly, které určitě ucení každý hráč. Otázkou ale zůstává, kdy nám Epic Games přinesou slibovanou sérii Fallout. Nicméně dle oficiální údajů by to mělo někdy přijít, ale není jasné kdy. Nemusíte ale mít strach, protože vás o všem budeme pravidelně informovat.

Zdroj: EpicGames.com