Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 18. května 2024

Svátek slaví Nataša, zítra Ivo

Ornella Koktová se vžila do Moniky Babišové: Jaký je důvod rozchodu s Andrejem?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Ornella Koktová se vžila do Moniky Babišové: Jaký je důvod rozchodu s Andrejem?

Andrea Malá

3. května 2024 16:47

Ornella Koktová Video

Přesně před dvěma týdny oznámil expremiér Andrej Babiš (ANO) rozchod s manželkou Monikou, která ho ještě loni podporovala v neúspěšném boji o Pražský hrad. Proč se vztah rozpadl? Tuhle otázku si položila i Ornella Koktová! 

Babiš oznámil rozchod s manželkou Monikou, se kterou má dvě děti - dceru a syna, v pátek 19. dubna. O rozpadu manželství se tou dobou již spekulovalo, například z toho důvodu, že se oba v jednu chvíli nacházeli na dovolené na jiném místě.

"Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné," napsal premiér na instagramu.

Ornella Koktová naznačila, co by mohlo být důvodem rozchodu. "Moje teorie je, že Andrej jí dal slib, že když nebude zvolen prezidentem, tak na všechno kašle, bude s ní, bude si užívat rodiny a peněz. Je mu 70, ještě je fit, tak proč toho času nevyužít... A on to nedodržel," nechala se slyšet.

To zní poměrně logicky. V poslední době se ovšem mluví i o tom, že Babiš si měl najít novou partnerku mezi svými blízkými spolupracovníky. 

Nejnovější zprávy