Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 18. května 2024

Svátek slaví Nataša, zítra Ivo

Ewa Farna přiznala: To byl masakr!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Ewa Farna přiznala: To byl masakr!

Lenka Kučerová

3. května 2024 17:52

Ewa Farna Video

V Česku pomalu začíná festivalová sezóna, během které musí hudebníci často na pódium, ačkoliv je něco trápí. Své o tom z čerstvé zkušenosti ví Ewa Farna. Během minulého víkendu vystoupila na pražském Majálesu, ačkoliv jí vůbec nebylo dobře. 

"To byl masakr víkend," přiznala Farna fanouškům na sociální síti s tím, že po vystoupení v Polsku u ní došlo k "brutální" otravě jídlem, kterou musela řešit se zdravotníky a za pomoci kapaček. 

Na Majáles v hlavním městě se pak přesunula letadlem, ale rozhodně nebyla v ideální kondici na koncert. Přesto ho odzpívala, aniž by kterýkoliv z fanoušků něco poznal. Právě příznivci při tom sehráli naprosto zásadní roli. 

"V sobotu jsem byla slabá jak papír, vystoupení na Majálesu, kde jste mi dali takovou energii (a to jsem si myslela, že to fakt ani neustojím v kuse), která mě postavila na nohy. Ukázali jste mi, co dokáže soustředěná lidská energie a prostě děkuju za tu sílu. Někdy jsou věci jinak, než vypadají. Děkuju za tu pro mě kouzelnou sobotu, jak dlouho ne," svěřila se Farna. 

Nejnovější zprávy