Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) by asi měla vymyslet něco, čím by své fanoušky více zaujala. I když jim totiž naservírovala téměř každý detail svého skoro nahého těla, nesetkala se zdaleka jen s lichotivými komentáři.

Většinou není týdne, kdy by modelka Emily Ratajkowski neukázala alespoň nějakou část svého těla. Zatímco po ulicích New Yorku chodí většinou více zahalená, její fanoušci na sociální síti mohou pravidelně sledovat to, jestli Emily náhodou nepřibrala nějaké to deko nebo její tělo neprošlo jinou proměnou. Nedávno například měli pocit, že si určitě nechala vylepšit ňadra.

Teď se modelka opět odvázala a před objektivem fotografa Morgana Mahera pózovala až na titěrná tanga zcela nahá nebo v županu a svá ňadra si zakrývala jen rukama. Přesto, že se ukázala skutečně snad ze všech úhlů, skoro jako by byla na prohlídce u lékaře, lidé jí dávají najevo, že by už pomalu mohla vymyslet něco nového, čím by je pobavila.

„Je to pořád stejné, nuda,“ píše například jeden z jejích sledujících. „Tahle holka mě nudí. Pořád stejné pózy, stejné obličeje, pořád se sexualizuje,“ píše jiný. Právě i téma sexualizace se na jejích stránkách hodně objevuje. Lidé nerozumí tomu, proč sama Emily nechce být dle vlastních vyjádření brána jako sexuální objekt, ale prezentuje se tak. „Jde o to, že tato žena má podcast a stěžuje si na to, že se na ni muži dívají jako na sexuální objekt. Ale žádný z mužů, na které si stěžuje, ji nepřinutil zveřejňovat tyto fotky,“ míní sledující. A jiná žena zase poukazuje na to, že takové snímky nejsou dobrým příkladem pro dívky. „Toxicky ovlivňujete miliony žen a dívek. Kdy už přestanete,“ píše.

Jak se ale zdá, Emily si nikdy z množství negativních komentářů nedělá těžkou hlavu a už teď určitě vymýšlí, jak své tělo ukáže příště.

Další články

Načítám