Akce

Procházkou či během pomůžete předčasně narozeným dětem

První květnová neděle je dnem rodičů předčasně narozených dětí. K této příležitosti se uskuteční tradiční charitativní Běh a procházka pro MIMINKA DO DLANĚ České republiky, kterou letos počtvrté pořádá nezisková organizace Nedoklubko.

K účasti se může registrovat jednotlivec, rodina či kolektiv a zvolit si výši příspěvku a neonatologické oddělení, které si přeje podpořit. Pak už stačí se 5. května kdekoliv a kdykoliv během dne vydat na libovolně dlouhou trasu a svou aktivitu zaznamenat ve výsledném formuláři.  Všechny informace k registraci najdete na www.darujme.cz/beh.

Nedoklubko uspořádalo svůj první virtuální celorepublikový Běh a procházku v květnu 2021. Do uplynulých tří ročníků se zapojilo více než 17 tisíc účastníků a na podporu neonatologických oddělení byly rozděleny téměř tři miliony korun. „Výtěžek letošního ročníku si přejeme použít hlavně na financování nezbytného vybavení podporujícího společný pobyt rodičů a miminek na oddělení a kurzů vývojové péče a dalšího vzdělávání pro zkvalitňování péče o ty nejmenší pacienty,“ upřesňuje Lucie Žáčková, výkonná ředitelka Nedoklubka.

Běh a procházka pro MIMINKA DO DLANĚ ČESKÉ REPUBLIKY 2024

Kdy: 5. května 2024, kdykoliv během dne

Kde: kdekoliv v ČR i ve světě

Co: běh nebo procházka s rodinou, kolegy, přáteli

Více informací a registrace: www.miminkadodlane.cz

Startovné: 200 Kč / účastník

Kontakt: Lucie Žáčková, ředitelka Nedoklubka, 608 888 778, zackova@nedoklubko.cz

0 Shares

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..