Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Glosa: Hodnotová a slušná politika ODS v podání Pavla Novotného dává na prd*l jen jedné věci

    Starosta Řeporyjí Pavel Novotný (43) rád používá silácké výroky, ale když je pak s nimi konfrontován, většinou to končí staženým ocasem. Informaci, že dcera Felixe Slováčka má zemřít, protože on už to ví a všichni to vědí a každý se to bojí napsat, vyčetl evidentně z kávové sedliny nebo možná z pěny u piva, ovšem jeho následná veřejná komunikace je fantastickou ukázkou politika ODS, která se snaží a chce prosazovat toleranci, úctu k ženám, kultivovanou politiku a respekt.

    Felix Slováček se totiž vyfotil s europoslankyní za KSČM Kateřinou Konečnou (43) a i když by se Pavel Novotný chtěl stavět na hlavu a odrážet se ušima, toto je svobodná země a Felix Slováček se může fotit s kým je mu libo, nadto komunistická strana prostě patří do stran působících v rámci českého ústavního řádu a Kateřina Konečná je legitimně zvolená do europarlamentu. Jaké má Felix Slováček v tuto chvíli volební preference je úplně jedno, jelikož o Felixe Slováčka tady vůbec nejde.

    „Felix byl vždycky debil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička, bohužel, nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal,“ napsal Novotný a když viděl, že jeho schopnosti Baby Vangy z Wishe se nesetkaly s pochopením veřejnosti, poslal nás všechny do prd*le, protože to je nejúčinnější metoda, jak řeší svoje neefektivní výstupy, a ještě dodal, že my to všichni přece víme a bulvár taky.

    Pavel Novotný

    No, my jsme sice bulvár, ale o tom, že by sudičky dcery Felixe Slováčka domotaly nitě jejího klubka, nevíme zhola nic. Nedisponujeme informacemi o jejím zdravotním stavu a je to dokonce i nezákonné a šli bychom kvůli tomu před soud. Naši kolegové z konkurenčních redakcí také netuší, jak dlouho bude její svíce hořet, a sama Anna Slováčková se na sociálních sítích prezentuje v celkem dobrém stavu a informuje své fanoušky nejen o velmi nepříjemných chemoterapiích, ale i o svých chystaných projektech, na které jí momentálně stačí síla.

    Novotný se ale v komentářích holedbal, že o zdravotním stavu Anny Slováčkové a jejím případném skonu „všechno ví“, možná by se tedy měla rodina Slováčkova zamyslet nad podáním žaloby na Pavla Novotného (další v řadě), jelikož jako veřejná osoba vynáší citlivé informace, ke kterým nejenže nemá mít přístup, ale nesmí je ani zveřejňovat.

    To všechno jde na Novotného triko, ale jak je jeho zvykem, můžou za to všichni ostatní, například novináři, kteří se ptali Felixe Slováčka na jeho reakci. Novotný, přestože je starostou, se neustále stále rád chlubí tím, jak nekonečně kraluje bulváru, ovšem když dojde na jeho střet s ním, koruna padá.

    „Nic takového jsem nenapsal, ani neřekl,“ tvrdí Pavel Novotný o svém výroku, který napsal a řekl. „Počítám, že Felixe se ptali překrouceně, zm*di,“ dodává odhodlaně a my se ptáme, jak se dá překroutit Novotného věta, že Anna Slováčková zemře.

    Pavel Novotný

    On má ostatně se smrtkou problém dlouhodobě, v reakci na svůj ultimátně stupidní výrok například dále dodal, že v životě se nikomu nemocnému nesmál a nikomu smrt nepřál, kromě jednoho případu, a to Marka Víta. K jeho smůle ale stačí jen málo googlení a titulek je na světě.

    Pavel Novotný

    „V zájmu České republiky je, aby Babiš prostě zmizel, umřel a aby Zeman taky umřel a odešel do věčných lovišť. A abych byl poslancem. Já vím, že to zní strašně, ale je to v zájmu České republiky,“ prohlásil Pavel Novotný v rozhovoru zveřejněném na Info.cz, který převzaly redakce iDNES.cz a Novinky.cz, jež napsaly titulek Smrt Babiše a Zemana je v zájmu Česka, řekl starosta Řeporyjí a zřejmě to asi také celé překroutily a Novotný to nikdy neřekl.

    Pavel Novotný stále poslancem není, Miloš Zeman pořád žije, Andrej Babiš pořád žije a o tom, co je nebo není v zájmu republiky, rozhodují voliči ve svobodných a demokratických volbách a bohužel pro něj i lidi, kteří na rozdíl od něj byli schopni se do zákonodárného procesu legitimní voličskou cestou dostat, jako například tady Kateřina Konečná. Ta sdílela Novotného výrok o smrti Anny Slováčkové, jelikož na té fotce je, a označila tam lidi z ODS a Petra Fialu či Danuši Nerudovou, aby k tomu poskytli svá vyjádření s ohledem na to, jak si ODS a zejména její předseda zakládá na slušné a hodnotové politice. Fiala nereagoval, jak je jeho zvykem, protože on nikdy nereaguje na Novotného urážky a dělá, že pro něj neexistuje, přestože Novotný je členem jeho strany, zato se ale samotný Pavel Novotný vyjádřil přesně tak, jak se na hulváta, jenž má problém se ženami, sluší a patří.

    „Jsi ubohá p*ča, Kateřino. Napsal jsem, co jsem napsal, protože je to tak, jen se to neříká. Na tom, že jsi ubohá rudá p*ča, se nic nemění,“ předvedl své široké lingvistické znalosti a tím potvrdil to, že to o smrti Anny Slováčkové napsal i řekl, což se snažil u sebe na svém profilu popírat.

    O to samé se snažil na profilu Karla Havlíčka, jenž vyzval předsedu ODS Petra Fialu ke zbavení se Novotného. Havlíček ho nazval magorem a nebyl dalece pravdy, protože opravdu jen magor může napsat, že něčí dítě zemře a že to všichni víme.

    Pavel Novotný

    „Nic takového jsem neřekl, ubožáku,“ napsal mu Novotný a my znovu připomínáme, že přesně to Novotný řekl. Napsal: Felix byl vždycky debil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička, bohužel, nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal.“

    A dále po masivní kritice dodal: „Tak já se tedy omlouvám, za zcela nevhodný tweet týkající se rodiny Slováčkovy (Slováček s Patrasovou prostě, neumím to skloňovat). A jděte na týden do prd*le. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji.“

    Pavel Novotný

    „Nechutný bulvár tvrdící, že jsem řekl: Dám mu pokoj, dokud mu nezemře dcera. Nic takového jsem nikdy neřekl. Ubožáci tady i v bulváru. Nic se mi nestane. Nic jsem neprovedl,“ holedbá se Novotný, samozvaný král bulváru.

    To má pravdu, protože na to, aby se mu něco stalo, by musel prvně přijmout odpovědnost za svoje výroky a chování, ovšem když má na to dojít, z twitterového bojovníka se stane srab odpojující se a připojující se opakovaně na sítě a dovolávající se zbylých obdivovatelů. A tomu, kdo není důležitý, se opravdu nikdy nic nestane, jelikož v ODS mají evidentně důležitější starosti, zřejmě s tou hodnotovou a slušnou politikou, kterou se nám Petr Fiala na Twitteru snaží stále dokola vysvětlovat.

    A tak jediné, co ve skutečnosti doopravdy dostává na prdel, jsou výzvy pana předsedy.

    Fotogalerie