V nelehkém období Iveta Randila s Domenicem Martuccim. Charismatický hrabě z Itálie se jí snažil pomoci v boji s jejími démony. Chvíli to vypadalo, že se zpěvačka dostala na správnou cestu. Její vůle ovšem nebyla silná.

Láska z věštby

V roce 2011 básnila o začátcích vztahu pro rádio Impuls. "Vidí do budoucna. Nosí krásný klobouk. Je takovej hodně velikej, má krásnou ženu, čerstvý miminko. Předpověděl mi, že koncem dubna či začátkem května se mi změní život. A vyšlo mu to. Vždyť 21. dubna mi Domenico podal ruku a podlomila se mi kolena. Kartář navíc říkal, že až přijde ten osudový muž, budu mít prostě miminko. Jenže já jsem na něj už stará a nebudu riskovat," upínala se na věštby od šamana a kartářky Bartošová.

Galantní Ital chtěl za ni dokonce zaplatit čtvrtmiliónový dluh. "Nabízel mi to, i když to taky nemá snadné. Jsme na tom úplně stejně. Já to ale odmítla. Mezi námi je láska. A co mi pomáhá? Půjčky. A splácím," smutnila tehdy Bartošová.

Pomocnou ruku jí nabízel i bývalý manžel Ladislav Štaidl. "Co mám na to říct? Platí mi, Láďo promiň, šest tisíc měsíčně. Čtrnáct let. Není pravda, že nás živí. Že doplatil barák. Nedoplatil. Dokonce mi dluží hodně peněz. Je to několik miliónů. Ty nezaplatil.  Ale to nevadí. Já po něm nic nechci. Chci jen, aby měl rád svého syna, aby se k němu choval krásně," přiblížila tehdy jejich vztahy.

Terapie v Itálii

Nějaký čas trávila Iveta po boku Domenica v Itálii. Tento pobyt měl být pro ni léčebný. Měla se zbavit svých dvou největších démonů. A těmi byly špatný psychický stav a sklony k alkoholismu. Po návratu do České republiky bylo vše ve starých kolejích. V tu chvíli přišel na řadu rozchod.

V roce 2011 dokonce skončila dokonce na psychiatrické klinice. Hlavním důvodem byly její depresivní stavy. Čtyři roky předtím se léčila ze závislosti na alkoholu a práškách v Kroměříži.

Po rozpadu vztahu Ivety a Domenica začala zpěvačka tvrdit, že je Martucci patologický lhář, který se chtěl jen přes jejich vztah zviditelnit.

Do života Bartošové se Domenico dostal ještě jednou. Dva roky po jejich rozchodu unesl do Itálie Ivetu Zdeněk Macura.

Tehdy zcela nepochopitelně skončila Iveta v domě Martucciho. Právě do domu italského expřítele se dobýval tehdejší partner Bartošové Josef Rychtář.

Martucci ji doopravdy miloval

V té době se Martucci ukázal jako opravdový gentleman. Na svých sociálních sítích popsal, že když k němu s Macurou dorazila, nebyla schopná pohybu ani srozumitelné komunikace.

Pro svou bývalou partnerku zajistil hospitalizaci na italské klinice, kde podstoupila několik vyšetření.

Lékaři tehdy nedoporučili Bartošové cestovat. Josef Rychtář to ovšem ignoroval. Pro Martucciho byla zpěvačka velmi důležitá. Svědčil o tom i fakt, že po sebevraždě Bartošové dorazil do Uhříněvsi a před jejím domem zapálil svíčku.

Související články