Léto je za dveřmi a většina celebrit už nyní rozmýšlí, kam v létě vyrazí k moři. Za hranice chtěla vyrazit i Angie Mangombe s přítelem Josefem Kůrkou.

Dvojice si ale nedávno vyzkoušela rodinný pobyt kousek od domova a to je odradilo natolik, že se rozhodli raději dovolenou zrušit.

„Původně jsme měli naplánovanou dovolenou s Rafem, že a poletíme do Hurgády,“ prozradila influencerka redakci kafe.cz.

„Zkusili jsme si to teď nanečisto asi na dva dny, tady kousek od Ústí v Krásný Lípě a byl to totální záhul. Myslím si, že by to bylo víc stresu, než nějakého užívání, takže nepojedeme nikam,“ vysvětlila influencerka, která svým neotřelým pohledem na mateřství zvedá spoustu lidí ze židle.

Nakonec si prý raději Angie a Pepa udělají líbanky za hranicemi po plánované svatbě. „Když, tak si vyrazíme sami na tři, čtyři dny, hned po svatbě, jinak větší zájezd je v nedohlednu, jelikož to malý dítě z toho nic nemá a my jsme z toho na nervy,“ doplnila Mangombe. „Jinak se máme fajn, já hodně pracuji a skrz Rafa je to občas náročný, ale jinak je to super a doufám, že to takhle vydrží,“ pochlubila se Mangombe.

O ne zrovna vydařeném víkendu s rodinou se Angie rozpovídala i na svém podcastu na HeroHero.

„Bylo to šílený. Jsem totálně nevyspalá a ještě teď se dávám dohromady. Raf je zvyklý spát ve vlastním pokoji a už v šest chodí spát a tam nemohl ani usnout, furt se budil,“ popsala zoufale maminka ve své talkshow.

„Šílený je slabý slovo. Já jsem si myslel, že po tý jedný noci pojedeme domů. To bylo jak u něj, tak u nás strašný. I malej byl vyřízenej. Mačkali jsme se tam v jednom pokoji, na což nejsme zvyklí, pak ty procházky…,“ doplnil pohotově Kůrka.

Dovolená s dětmi není dovolená

Podle Angie byl častým problémem chybějící přebalovací pult či nedostatek míst určených pro malé děti a tudíž byl výlet velice náročný.

„Museli jsme si neustále dávat pozor, aby tam bylo něco pro děti. Třeba přebalovací pult kolikrát nikde není v těch restauracích, což by mělo být povinný. Já jsem Rafíka musela přebalovat venku v kočáru. Chudák visel hlavou dolů, ale alespoň má zážitek(smích). Každopádně my mámě trauma.

Vůbec si neumím představit, že bychom s nim sami jeli k moři, kdyby s námi nejela nějaká babička nebo teta, která by nám s ním pomohla. Navíc on si z toho ani nebude nic pamatovat. Jemu je jedno, jestli sedí tady na hřišti za domem, nebo na pláži,“ postěžovala si influencerka.

Josef Kůrka pak přidal svůj pohled na věc, kterým rozzuřil nejednu feministku či emancipovanou ženu.

„Proč tady o tom ale nikdo nemluví? My jsme jediní propagátoři toho, že mateřství není jednoduché. Viděli jste ji, jak vypadala? Měla takovouhle hlavu a takový obří nos,“ nebral si model s matkou svého dítěte servítky.

Pár je ale s kritikou smířený a naopak už si našli spousty příznivců, kteří oceňují jejich upřímnost.

Mnoho žen se totiž na mateřské dovolené cítí podobně, ze strachu z hodnocení okolí ale raději prezentují vše sluníčkově, i když to mnohdy neodráží realitu.