Nové kombinované nástroje TinyMiniTurnMulti z tvrdokovu zvyšují produktivitu při obrábění malých dílů

TinyMiniTurnMulti tungaloy

Objevte, jak můžete zvýšit produktivitu při obrábění malých dílů pomocí nejnovějších kombinovaných monolitních karbidových nástrojů TinyMiniTurnMulti od Tungaloy. Ať už se jedná o vrtání otvorů o průměru 3-7 mm, soustružení uvnitř, vně, čelní nebo srážení hran, TinyMiniTurnMulti dokáže všechny tyto úkoly spojit do jediné operace, což umožňuje strojírnám jejich bezproblémové provádění bez výměny nástrojů. Nové kombinované nástroje ze slinutého karbidu TinyMiniTurnMulti obsahují inovativní funkce. Tělo nástroje se vyznačuje optimalizovanou konstrukcí drážky, která podporuje hladký odvod třísek bez obětování tuhosti nástroje, zatímco tři strategicky umístěné drážky chladicí kapaliny na těle stopky zajišťují dostatečný přísun řezné kapaliny do optimální polohy extrémně blízko řezných hran. Kromě toho jedinečná geometrie hrotu nástroje umožňuje dosáhnout rovného spodního povrchu.

TinyMiniTurnMulti tungaloy

V kombinaci se stávající objímkou ​​nástroje TinyMiniTurn JBBS-4N, která má čtyři otvory pro chladicí kapalinu na obvodu, může TinyMiniTurnMulti dodávat chladicí kapalinu k řezné hraně ještě efektivněji a zajišťuje extrémně bezpečný proces.

Břitová destička třídy SH725 s PVD povlakem se vyznačuje ostrými řeznými hranami, které jí umožňují vytvářet vysoce kvalitní obrobené povrchy po dlouhou dobu. S extrémně odolným PVD povlakem odolným proti opotřebení a vzniku ostří v kombinaci s karbidovým substrátem odolným proti vylamování poskytuje SH725 břitové destičce spolehlivost a zajišťuje dlouhou životnost nástroje.

TinyMiniTurnMulti tungaloy

Nové kombinované nástroje ze slinutého karbidu TinyMiniTurnMulti uspokojují přání koncových uživatelů snížit zásoby nástrojů a související náklady a zároveň maximalizovat využití obráběcích strojů s omezenými pozicemi nástrojů. Kromě toho TinyMiniTurnMulti zkracuje doby bez řezání, a proto zvyšuje produktivitu tím, že kombinuje vrtací a soustružnický nástroj použitelný při vytváření složitých tvarů najednou. Podrobnosti zde.

Zdroj zprávy: Tungaloy