Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, bouřka 20°C

Tento týden v Ulici: Iva zažije pořádný šok, Gábina si pro rodiče připraví velké překvapení!

Video se připravuje ...
6. května 2024 | 06:00

Tento týden se v Ulici hodně zapotí například Soňa, která si to bude žehlit u Prokopa, aby si ho udržela. Krušné chvilky zažije také Vanda. Márovi nebude do smíchu pro změnu ve škole během jeho prvních zkoušek. Novinky bude mít také Gábina – pro své rodiče. Jaké? Nejen to se dozvíte tento týden v Ulici!

Narušená důvěra

Vzájemná důvěra bývá občas hodně křehká. Magda věří, že to, na čem se dohodne se studenty, platí. Teď ale zjistí, že tomu tak nemusí být stále. Ke všemu ji zklame student, od kterého by to čekala nejméně – Matěj Dvořák. Navíc to udělá způsobem, který nebude právě fér. Nechá ji totiž ve štychu ve chvíli, kdy na něj bude docela spoléhat, a ještě jí vyčte něco, co bude už hodně přes čáru… Co k tomu Matěje přiměje? A co bude pro Magdu v danou chvíli nejhorší?

Jak Mára dopadne?

Trému před zkouškami má snad každý, zvláště pokud si není úplně jistý svými vědomostmi. Stejně je na tom Mára, který se jen pár hodin před svými prvními zkouškami cítí, jako by měl jít na popravu. V hlavě má vybíleno, ve střevech revoluci, žaludek jak na vodě. Tony ho v tom ale nenechá samotného. Ve snaze být mu oporou s ním pojede do školy, a dokonce s ním absolvuje i čekání, než si ho zavolají zkoušející. Bude to ale něčemu platné? Jak Mára nakonec dopadne? A kdo na tom bude mít lví podíl?   

Odolávat pokušení je občas mnohem těžší, než by člověk předpokládal. Zatímco někdo se vyhýbá rizikům obloukem, jiný jim naopak jde vstříc. Přesně to dělá v poslední době také Vanda, která si myslí, že za hraním v kasinu už udělala tlustou čáru. Jenže od chvíle, kdy po delší době znovu vstoupila do herny, ji svrbí prsty čím dál víc. Ve vzduchu cítí vzrušení ze hry, kterému se jen těžko odolává. Najednou je to lákavější než cokoli jiného na světě. Stačí jen krůček, aby se znovu cítila jako královna hry… Co bude pro Vandu velkým varováním? A jak se nakonec rozhodne?

Lumír v šoku

Každá hlava rodiny by ráda měla vše pod kontrolou, aby mohla své blízké chránit. Lumír není výjimkou, jenže čas od času to s tou starostlivostí až příliš přehání. Své o tom ví také jeho čerstvě zamilovaná matka. Lumír si totiž myslí, že Vildovi jde jen o její peníze. Teď navíc Vilda začne okupovat jeho výsostné území, a to nejen ve dne. Pro Lumíra to je naprosto infarktová situace. Ovšem představa sexu jeho matky s Vildou je pro něj ještě šílenější… Při čem Lumír nachytá matku s Vildou? Jak se zachová? A jaké vtipné situace kolem toho vzniknou?

Iva narazí

Čelit s chladnou hlavou nečekaným setkáním s lidmi, u kterých doufáme, že je už v životě neuvidíme, umí jen málokdo. Příliš se to nepodaří ani Ivě, která stane bez předchozího varování tváří v tvář mladíkovi, jehož před necelými dvěma měsíci srazila autem ve snaze uniknout jemu i jeho opilým kumpánům, kteří ji i její dceru Báru obtěžovali v podzemních garážích. Setkání se zraněným mladíkem navíc nebude náhodné. Přestože jejich případ řeší právníci, dotyčný mladík si Ivu sám tajně vyhledá… Proč? Co všechno je najednou ve hře?

Autor: Martina Miláčková