Přátelství spojuje Andreu Růžičkovou a Lenku Zahradnickou už 18 let

Často se říká, že svět showbusinessu je poměrně krutý a najít v něm skutečné přátele není snadné. Pravdou je, že není příliš zvykem, aby dvě herečky byly nejlepšími kamarádkami. Zároveň ale platí, že výjimka potvrzuje pravidlo. Andreu Růžičkovou a Lenku Zahradnickou pojí úzké přátelství už téměř dvě desetiletí.

První česká kamarádka

Andrea Růžičková je známá především ze seriálů Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě 2. Půvabná herečka pochází původně ze Slovenska, do Čech se přestěhovala poté, co se v roce 2006 zazářila ve své první filmové roli v komedii Rafťáci. Změna prostředí pro ni tehdy nebyla jednoduchá, ale naštěstí brzy poté potkala Lenku Zahradnickou.  

I Lenku Zahradnickou proslavily zejména její seriálové role, například ve Vyprávěj, Ordinaci v růžové zahradě nebo Modrém kódu. Jak se obě dvě před několika málo dny svěřily na svých instagramových profilech, jejich přátelství trvá už osmnáct let.

Mít opravdovou přítelkyni je dar

Více než o práci si ale obě herečky v několika posledních letech povídají o dětech a radostech i strastech s nimi spojených. Andrea Růžičková je maminkou dvou synů – Tobiáše a Jáchyma. Lenka Zahradnická má doma dvě holčičky – Jasmínku a Jovanku.

Již za několik málo měsíců se ale stane trojnásobnou maminkou, před třemi týdny totiž oznámila, že s manželem čekají dalšího potomka. Důkazem, že více než herečkami jsou dnes maminkami, je i společná fotografie, kterou k příspěvku přidaly. Momentka je zachycuje v obklopení všech dětí.

Zatímco Andrea Růžičková své nejlepší kamarádce poděkovala za to, že jejich přátelství přežilo i zkoušky a horší časy, Lenka Zahradnická ke snímku přidala osobní charakteristiku Andrey a poděkování za to, že se ní mnohé naučila.

Zdroj: Instagram/andrea_ruzickova, lenkazahradnicka

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu