Nezapomeňte na Den Matek: Každá maminka si zaslouží voňavé rozmazlovaní

06. Květen 2024 | Redakce LUXUS.cz | čtenost se zde objeví 05. 06. 2024

Pokud stále nevíte, čím potěšit ke Dni matek, nechejte se inspirovat LUSH produkty, které zaručeně udělají radost! Co je lepšího, než voňavý relax a čas sám na sebe?

Flower Bombshell koupelová bomba

Regenerativní pákistánská růže a rozjasňující silice ze sicilských citronů vás zvou k lázni provoněné květinami. Bomba díky obsahu sójové mouky promění vodu v heboučké pohlazení a až celá vyšumí, roztančí se na hladině kvítky, okvětní lístky a poupátka, které vás obklopí jako slavnostní konfety.

Yummy Custard koktejl na mytí těla

Až otevřete kelímek této lahody s konejšivým ovesným mlékem, vanilkou a zjemňujícím kukuřičným škrobem, dávejte si pozor, abyste si ho nespletli s dezertem. V Yummy Custard se pojí superhydratační glycerin a hydratační fair trade bio gel z aloe vera, které zanechají vaši pokožku hloubkově hydratovanou.

Time to Relax koupelová bomba

Čas na relax, tato chvíle je jen vaše. Odpočívejte v koupeli s epsomskou solí a heřmánkovou silicí, které pomáhají uvolnit mysl a podporovat regenerační spánek.

Mum dárek

Řekněte mamince, ať si dopřeje, co potřebuje, a užije si trochu odpočinku se čtveřicí koupelových potěšení. Dáreček obsahuje dvě koupelové krásky z limitované edice ke Dni matek: Atom Heart Mother a Blooming Beautiful Marigold, které do vaší koupelny vnesou barvy a vůně teplého jarního dne. Vedle nich kontrastují celoroční oblíbenci – hřejivá levandulová ukolébavka Twilight a Wild Remedy se svěží a povznášející alpskou vůní.

Galerie