Inzerce
Inzerce
Inzerce

Maminka Kristýna: Láhev Mini-Me Sip je netekoucí, dostatečně velká a krásně se drží

Milé čtenářky, 

jsem maminka skoro 10měsíčního chlapečka Erika a dostali jsme tu možnost testovat lahvičku Mini-Me Sip značky NUK. Předem říkám, že jsem s touto značkou neměla nikdy žádnou zkušenost, o to víc mě lákalo ji vyzkoušet a spolu se synem ji otestovat. Se synem jsme začali s příkrmy cca od 6 měsíců, tudíž bylo na čase koupit láhev na pití. To jsem ještě netušila, jaká to bude námaha, jen tak nějakou si nevzal nebo byla tekoucí a syn si ještě s lahví i hraje. 

Láhev Mini-Me Sip je netekoucí, dostatečně velká a krásně se drží

Láhev Nuk Mini-Me Sip je německé kvality, netekoucí a odolná vůči dětským ostrým zoubkům. Je dostatečně velká, má objem 300 ml, což je za mě dostačující objem i pro starší dítko, než mám já. Krásně se drží v dětských ručičkách, jen bych možná více uvítala, kdyby láhev měla i úchyty z každé strany, to se lépe drží, komu by však nevyhovovaly, jsou vždy dělané tak, aby se daly sundat. 

Láhev lze umístit do myčky a je nerozbitná

Dobře se vymývá, kdo má myčku uvítá, že ji může dát i tam. Je nerozbitná, syn se vším hází, takže byla dostatečně otestována i na cestách v kočárku, pár škrábanců už má, ale důležité je, že pády přežila. Láhev má hezký design a krásné jemné barvy růžové a zelené. Nejsem nějaká velká eco maminka, ale líbí se mi, že jsou vyrobené z eco materiálu a bez obsahu BPA. 

Lahvičku lze umístit do držáku na kočárku

Syn láhev nejdřív bral jako hračku, trvalo nám pár dní, než láhev přijal. Sice láhev používáme, ale na noc musíme mít jeho oblíbenou se silikonovým dudlíkem. Řekla bych, že ještě dostatečně nedozrál k tomu, aby měl tento tvrdý cumel nebo brčko. Pítko láhve bych asi více uvítala měkké, jelikož dětem v tomto věku rostou zoubky, a ne každé dítě to nese dobře. Třeba nám momentálně rostou zoubky nahoře, a to teda bojujeme i s normálním silikonovým dudlíkem. Co však u láhve opravdu oceňuji, že po otevření láhve jde vymýt krásně ten silikon uvnitř pítka a nedrží se tam ten ošklivý povlak a nedělá se plíseň. Vejde se do držáku na pití na kočárku, což je výhoda než ji hledat v tašce, když zrovna syn ihned chce pít a je pak nevrlý. 

Inzerce

Láhev je praktická i pro malé cestovatele

Syn se ihned sám naučil láhev otvírat a zavírat, takže na zahradě, kdy má láhev neustále u sebe, je super, že se napije a (teda s občasným zapomenutím) lahvičku hned zavře. Tudíž se pítko neušpiní od písku nebo hlíny. Láhev není ani těžká, takže i když je plná, syn ji udrží v ručičkách. Věřím, že láhev budeme využívat i nadále. Je praktická i pro malé cestovatele jako je náš Erísek. 

Inzerce

S lahvičkou jsem maximálně spokojena

Láhev Mini-Me Sip jsem si oblíbila i já jako maminka, opravdu snadné umytí a vejde se i do menšího městského batůžku a nevyteče mi tam pití, takže opravdu pokud to jde a syna zrovna netrápí zoubky, tak mile rádi bereme s sebou všude tuto lahvičku. 

Moc děkujeme za testování! 

Inzerce

Maminka Kristýna a Erísek 

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Maminka Kristýna: Láhev Mini-Me Sip je netekoucí, dostatečně velká a krásně se drží - diskuze

Poradna

Dobrý den, prosila bych o radu mám nepravidelně cykly rozmezí 31-50 ovulaci mám 20 dní od poslední menstruace. Poslední menstruace byla 17.3. 4.4 byl na ultrazvuku vidět folikul nebylo řečeno kolik měřil nic jen že tam je 7.4 pozitivní ovulační test Atén den i pohlavní styk dne 9.4 jsem byla znova na gynekologii a bylo mi řečeno že ovulace probíhá byla vidět tekutina. Dne 19.4 slabý zašpinění předpokládám že nidace když 20.4 byl pozitivní těhotenský test. Dne 22.4 jsem byla na krvy jako samoplatce to bylo 40.33 dne na pohotovosti dne 28.4 jsem začala špinit hnědé nebylo ani na vložku gestační váček odpovídal 5 týdnů ale nikdo se neptal zda je menstruace pravidelná. Podle mých výpočtu když byla ovulace 7.4 s 20 denim zpožděním tak můj výpočet je že jsem byla 3+1 dne 30.4 kontrola u gynekologa tam též odpovídal váček 5tydnu ale zase se nikdo neptal zda je pravidelná nebo kdy byla ovulace nebo jestli ovulace není zpožděná .pak další špinění ale červená krev bylo
na pohotovosti dne 5.5 podle ultrazvuku byl váček 5+5 takže povyrostl podle mě byl stále úroveň kolem 4 týdne ale byl bez žloutkového váčku dne 15.5 byly kontrola u me gynekoložky a ultrazvuk odpovídal stále 5+ byla jsem poslána na kontrolu do nemocnice za je to na revizi 15.5 na pohotovosti váček údajně 6+2 ale stále bez plodů a bez žloutkového váčku ale nikdo nepočítal to že můžu mít nepravidelnou menstruaci nebo ovulaci o 20 dní od poslední menstruace .moje otázka zní jít na revizi nebo počkat jestli se ještě objevy nikdo nebral ani krev na hcg takže se neví hodnota mohly už od začátku váček blbě změřit. Podle ultrazvuku Nebo tím že mám nepravidelný cykly tak by se neshodovaly s datem menstruace a nepočítá se pak to podle ultrazvuku jinak než u běžné pravidelně menstruace a ovulace co je pak v půlce cyklu jen nechci jít na potrat zbytečně chci mít jistotu že jsem udělala vše revize dne 24.5 děkuji za odpověď

Dobrý den,

takto se to obtížně posuzuje, nicméně před provedením revize by stejně měl být proveden ještě kontrolní ultrazvuk, takže pokud tam nebudou již bezpečně patrné embryonální struktury, tak těhotenství prosperující s největší pravděpodobností není a revize je v takovém případě potenciálně na místě, o všem ale rozhodujete s lékařem, který Vás má možnost vyšetřit, nikoliv v rámci internetové poradny.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.05.2024, 16:41
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×