Inovativní produkty GESKE: Dárky, kterými můžete na Den matek potěšit vaši maminku, či partnerku

06. Květen 2024 | Redakce LUXUS.cz | čtenost se zde objeví 05. 06. 2024

GESKE, nová německá značka Beauty Tech, pro vás připravila průvodce dárky, kterými můžete letos potěšit vaši maminku, či partnerku na Den matek. Výrobky GESKE v sobě spojují pokročilé technologie, pohodu a elegantní design, takže jsou skvělým dárkem pro vás nebo vaše blízké.

Futuristické kosmetické přístroje GESKE kombinují pokročilou technologii, nepřekonatelný design, dermatologické vědecké poznatky a sílu umělé inteligence (AI) a přinášejí vám jedinou holistickou řadu péče o pleť SmartAppGuided™ na světě. Podrobná videa v oceňované aplikaci GESKE nabízejí detailní návod, jak zařízení používat, takže je neuvěřitelně snadné je začlenit do vaší každodenní rutiny

MicroCurrent Skin Scrubber & Blackhead Remover

Nejúčinnější čištění na bázi mikroproudu pro vaši pleť. Díky pokročilé technologii MicroCurrent Face-Lift a SmartSonic Pulsation stimuluje tento špičkový přístroj více než 65 svalů na obličeji a krku, aby zlepšily kontury obličeje, tonizovaly a zjemnily vzhled jemných vrásek. Technologie Dry and Dead Cell Removing Technology zároveň zbavuje vaši pokožku odumřelých kožních buněk a zanechává ji jemnou a hladkou. Díky 5minutovému každodennímu rituálu, který poskytuje masáž proti stárnutí, MicroCurrent Face-Lift a Ultra-hygienické hloubkové čištění, jste na nejlepší cestě k pevnější a jasnější pleti.

Doporučená cena: 1187 Kč

MicroNeedle Face & Body Roller | 9 in 1

Detoxikační lázeňská procedura doma Detoxikace pleti: se SmartAppGuided™ MicroNeedle Face & Body Roller | 9 in 1 a jeho nástavcem z růženínu, si můžete lázeňské sezení užít přímo doma. Dopřejte si relaxační detoxikační masáž růženínem, která podporuje hojení a pomáhá snižovat záněty. A pokud hledáte mladší a hladší vzhled pokožky, nehledejte nic jiného než jehličkový nástavec. Jehly o průměru 0,3 mm stimulují produkci kolagenu a nastartují přirozené regenerační procesy pokožky. V neposlední řadě chladivý váleček pečuje o pokožku a uvolňuje ji po mikrojehličkování a zklidňuje drobné zarudnutí. Anti- aging dostává s tímto přístrojem zcela nový rozměr.

Doporučená cena: 1 424 Kč

MicroCurrent Face-Lifter 6 v1

Dokonalý lifting a tónování pleti Dopřej si mladistvý vzhled s pevnými konturami obličeje. Nyní ti může každý závidět – náš nejnovější face-lifter, který využívá naši vlastní MicroCurrent Face-Lift Technology. SmartAppGuided™ MicroCurrent Face-Lifter využívá několik špičkových patentovaných technologií, které se postarají o kompletní proceduru ošetření obličeje a protažení tvé pokožky a obličejových svalů!

Doporučená cena: 1 187 Kč

Další informace o společnosti GESKE najdete na adrese www.geske.com

Galerie