Pro její kariéru měl velký koncert, který byl plánován na září letošního roku, znamenat opravdový zlom. Zpěvačka plánovala obrovskou show, řadu kostýmů a inspiraci hledala u zpěvaček světového formátu, jako například Beyoncé. 

Její plány a měsíce příprav ale bohužel vyšly nazmar. Mluvčí velké pražské haly a také ona sama informovali, že se koncert, na kterém chtěla Monika Bagárová ve velkém stylu oslavit své 30. narozeniny, konat nebude. 

“Moji milí, protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj vysněný koncert 12. září v O2 areně. Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji,“ uvedla zklamaná umělkyně na sociálních sítích. 

Z jejího vyjádření je přitom zřejmé, že velkou roli sehrál zejména nízký počet prodaných lístků. Bagárová totiž uvedla, že se jich prodalo několik tisíc. 

Kapacita O2 arény ale například při velkém rockovém koncertě může přesáhnout dokonce 20 tisíc návštěvníků. To ale pravděpodobně bylo pro zpěvačku, která se proslavila v talentové show SuperStar, bylo příliš velké sousto. 

“Věřím, že se setkáme na dalších akcích, které pro vás nachystám, i když budou komornější. Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou,” konstatovala umělkyně otevřeně. 

Přípravy koncertu ji netěšily

Jedním z dalších důvodů mohla být také vysoká cena lístků. Ty stály 1790 korun, což je vyšší cena, než za jakou je možné pořídit lísky například na koncerty legendární zpěvačky Heleny Vondráčkové. Její vstupné totiž obvykle začíná například na 790 korunách.

Monika Bagárová přiznala také, že se pro ni v poslední době přípravy staly především povinností a jednoduše ji práce na koncertě snů přestala těšit. 

“Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoli bez radosti nedává smysl mně, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte,” vzkázala fanouškům Monika Bagárová. 

Připravené kostýmy vyjdou nazmar

K fiasku se již vyjádřil také moderátor Leoš Mareš, který původně pro Moniku Bagárovou koncert pořádal. Novinářům sdělil, že se k tomuto kroku se zpěvačkou rozhodli společně a důvody již dostatečně na sociální síti popsala ona sama. 

Pro zpěvačku je nečekaný konec velkého snu zklamáním také proto, že si na koncert chystala velké množství krásných outfitů. O jejich plánování před časem s nadšením promluvila pro redakci Kafe.cz.

“Řekla bych, že mám skvělý tým a nechávám se vést, nejsem taková, že bych si diktovala, že chci to a to nebo naopak něco nechci. Všechno konzultujeme a řešíme tak, aby to lichotilo mé postavě. Někdy jsou takové návrhy, že si říkám, jestli na to mám odvahu nebo se na to cítím, ale dělají to profíci a já jim důvěřuji. Kolik outfitů bude, zatím nevím, ale určitě jich bude hodně. Uvidíme ale, kolik toho stihneme převléct,” uvedla tehdy. To se ale nyní již nestane.

Související články