Úterý 28. května 2024, svátek má Vilém
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Máma mě do podcastu natlačila, nechtěla jsem. Sámer byl u toho, prozradila Charlotte Štiková

    Není tomu dlouho, co českou veřejnost šokovaly fotky Charlotte Štikové (27). Její matka Monika Binias (51) si pak mladší dceru pozvala do podcastu a dávala rozhovory v nichž popisovala, jak Charlotte pomáhá ze dna. Štiková, která se netají tím, že propadla tvrdým drogám, nyní zavítala do podcastu Freak Show, kde s kontroverzní influencerkou Evou Feuereislovou promluvila o svém soukromí a vyjádřila se k matce Monice!

    Koncem dubna se do několika redakcí včetně Expres.cz dostaly šokující fotky Charlotte Štikové. Mladší sestra Ornelly Koktové je na snímcích po boku neznámé ženy a vypadá jako feťačka.

    Deníku Blesk se pak podařilo vypátrat, že Charlotte pracuje v Praze v květinářství. Ve velkém rozhovoru pro zmiňovaný list se Štiková přiznala k užívání tvrdých drog.

    „No, abych řekla pravdu, o trávu se nejednalo. Bylo to v klubu, kam jsem často chodila. Ze začátku to bylo ze zábavy, pak se to ale zvrhlo,“ uvedla Charlotte Štiková.

    Charlotte si pak do svého podcastu coby hosta pozvala její maminka Monika Binias, která médiím také začala dávat rozhovory a prohlášení na téma, jak své dceři pomáhá ze dna.

    „Minule, když jsme natáčeli, jsem jí dávala peníze a kupovala jídlo, léky a oblečení. Celý štáb to viděl. To, že pracuje v květinářství, samozřejmě vím. Říkala mi, že tam dělá a poslala mi odtud fotku,“ řekla Expresu Monika Binias, která se své dcery dokonce ptala, zdali skutečně dala rozhovor výše zmiňovanému médiu.

    S mámou jsem natáčet nechtěla, nakonc mě přinutili!

    Zatímco Binias na sociálních sítích promuje rozhovor s Charlotte, který má vyjít příští týden, do podcastu Freak Show si Štikovou pozvala kontroverzní influencerka Eva Feuereislová. Charlotte v pořadu na pravou míru uvedla, jak to má aktuálně se svou matkou. Štiková uvedla, že své matce dala druhou šanci, ale ona ji zklamala.

    „Byla jsem v šoku, že něco takového začala vydávat ven. Myslím, že se mají dávat druhé šance. Začaly jsem se bavit, viděly jsme se před nějakou dobou a pak si říkáš, že ses nechala nachytat. Viděla jsem, že jela bomby v této sféře. Tyhle věci se mají rozebírat v soukromí doma a ne, že bez mého vědomí tohle rozpoutá,“ řekla Charlotte, která také uvedla, že ji Binias do natáčení podcastu dotlačila.

    „Kontaktovala mě, že bych se tam mohla očistit, že mi to pomůže a tak. Řekla jsem, že půjdu, ale pak jsem se dozvěděla, co se chystá vydat. Nedochází ti, že tam je nějaká léčka. Věřila jsem, že nemá nekalé úmysly a pak se dozvíš, co vyšlo. Neměla jsem v tom podcastu vůbec být. Šla jsem za mámou a byl tam Sámer (Issa), kterého vidím jednou za uherák. Máma hned, že půjdeme natáčet. Mně se nechtělo, nakonec mě přinutili. Nic jsem nedostala,“ svěřila se Evě Feuereislové Štiková.

    Charlotte se pak během vzpomínání na dětství rozplakala a poprosila Evu, aby se už na matku Moniku neptala. „Věnovali se více Ornelle, to je jasné. Žádné průsery jsem neměla. Lepší by bylo, kdybychom ji už nerozebíraly,“ poprosila Evu, která Charlottě vyšla vstříc. Celý Charlottin si můžete poslechnout zde.

    Fotogalerie