Víte, jak na boho styl? I. díl

Sponzorované odkazy:

Víte, jak na boho styl? I. díl

Kdy jindy než na jaře a v létě vytáhnout všechny ty sukýnky a šatičky, které tolik patří k oblíbenému boho stylu? Působí velice ležérně a přitom tolik žensky! Neměla jste dosud odvahu se začít oblékat jako ve svobodomyslných sedmdesátých letech? Nevadí! V našem článku vám poradíme, jak se stylizovat do boho-bohyně!

Nemusíte mít strach, dobytí okouzlujícího boho stylu není příliš náročné. Inspirujte se na internetu, podívejte na starší filmy, ať máte představu, jak se boho styl nosil dříve. Přenést boho styl do každodenního šatníku tak, aby outfit nebyl přeplácaný a působil přirozeně, už je v dnešní době trošku náročnější.

Čím je boho styl tak odlišný?

Boho styl v oblečení je charakteristický svou eklektickou směsí přírodních látek, zemitých barev a složitých vzorů, které zahrnují svobodomyslnou a uvolněnou estetiku s vlivy z různých kultur. I když ne každý se snaží napodobit vzhled návštěvníka sedmdesátkového festivalu, začlenění náznaku boho nálady do vašeho outfitu může dodat nádherný a jedinečný nádech.

Mnoho moderních módních trendů má své kořeny v bohémském stylu a přináší do svého stylu nenápadné prvky – jako jsou například boho kravatové vzory, splývavé maxi šaty a jemné krajkové volány. Tyto detaily inspirované boho stylem mají mnozí rádi a stávají se základními součástmi jejich každodenního šatníku. Aniž by si to nositelé příliš uvědomovali. Pokud však tuto estetiku teprve začínáte zkoumat, začlenění jemných akcentů může bez námahy pozvednout vzhled vašeho oblečení. Pokud jde o značky, které tento styl čsto komponují do své produkce, koukněte třeba na Chloe, Zaru, či H&M. Téměř v každé jarní a letní kolekci posledních let je alespoň pár kousků, které jsou zřetelně inspirovány boho stylem.

Jak se začít stylizovat v rámci boho stylu?

Určitě zde není pouze jeden přikázaný způsob. Jednou věcí je například vrstvení. Vrstvení textur a výrazných neokoukaných vzorů definuje bohémský vzhled. Chcete-li doladit boho chic styl k dokonalosti, myslete na vrstvení maxi sukní, splývavých kalhot, chybět nesmí ani zajímavé uvolněné halenky, které působí, jako by byly utkány z pavučinkového plátna. Boho styl je na jaře v létě oblíbený především díky tomu, že materiály oblečení jsou přírodní a lehoučké, takže se v nich nepotíte a umožňují vám pohyb.

Pokračování článku najdete ZDE.

Foto: cz.pinterest.com/pin/287­737863685018564/,

cz.pinterest.com/pin/985­231163205147/,

cz.pinterest.com/pin/985­231163205163/,

cz.pinterest.com/pin/119­6337402557087/.

Článek Víte, jak na boho styl? I. díl byl publikován 6. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...