Quantcast

SledovaniTV: Nová stanice OK TV a měsíční filmový maraton

| redakce | tisk | názory

Televizní služba SledovaniTV rozšíří během května svoji programovou nabídku o nový český televizní kanál OK TV. Vedle zařazení nové stanice do nabídky přichystal operátor i propagační nabídku v podobě filmového maratonu.

Nová stanice OK TV
Nová hudební a lifestylová stanice OK ohlásila na květen svůj start na českém trhu. Ihned poté se stane též součástí programové nabídky všech základních balíčků SledovaniTV. OK TV své vysílání zaměří na česko-slovenskou hudební a zábavní produkci. Na obrazovkách se objeví české i slovenské celebrity v nejrůznějších zábavných pořadech či vědomostních soutěžích. Své místo budou mít i pořady o vaření či o sportu.

Filmový maraton se SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Filmový maraton se SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

Měsíční filmový maraton jen za 1 Kč/0,10 €
Pro ty, kdo holdují spíše odpočinkové tvorbě je tu akce na Filmový balíček. Díky němu mohou zájemci sledovat 10 filmových stanice pouze za 1 Kč. Poté bude stát standardních ceníkových 149 Kč/5,99 €.

Filmový balíček zahrnuje tři různorodé stanice AXN, ale i oblíbené Epic Drama či domov evropských festivalových filmů Film Europe. Věříme, že si v něm proto každý najde to své,“ říká CSO společnosti SledovaniTV Michal Jura.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články