Že se rozhodla svěřit svou krásu do rukou odborníků na estetickou medicínu, původně alespoň prozatím sdílet se světem nechtěla. 

V únoru se ale italský plastický chirurg rozhodl na internetu pochlubit snímky své práce a všímaví pozorovatelé v dotyčné ženě poznali zpěvačku Daru Rolins. 

Michele Pascali, který se jako plastický chirurg živí v Římě, totiž ve Stories na Instagramu sdílel snímky zpěvačky bezprostředně po zákroku. Takové fotografie obvykle nebývají zrovna lichotivé, a tak není divu, že se jeho krok popové hvězdě vůbec nelíbil. 

“Nemám potřebu sdílet a už vůbec ne omlouvat své rozhodnutí, nemám vůči nikomu ani oznamovací povinnost, jen se to prostě stalo. Je to moje věc. Mé soukromí. Teď je můj čas, sama pro sebe. Uzdravit se, nabrat sílu a vzpamatovat se z podpásovky, kterou mi po slávě bažící doktor a bulvár naservíroval,” sdělila tehdy Dara Rolins svým fanouškům krátce předtím, než si naordinovala několik týdnů dlouhý mediální půst. 

Před několika dny se ale rozhodla na sociální sítě znovu vrátit a pochlubit se výsledkem zákroku, který podstoupila. S kritikou je v takových případech pochopitelně nutné počítat, zřejmě ale ani ona sama netušila, jakou lavinu reakcí vyvolá. 

Její aktuální vzhled se totiž nelíbí nejen řadě komentujících na sociální síti, ale také řadě jiných celebrit. Influencerky Agáta Hanychová a Ornella Koktová jí ve svém podcastu daly “pořádnou čočku”. Konstatovaly, že Dara Rolins nyní vypadá jako Vietnamec, což se zpěvačky pochopitelně dotklo. 

S kritikou se Dara Rolins odmítá smířit

Na svém profilu proto vydala nové, již několikáté vyjádření, ve kterém poměrně zostra představuje svůj pohled na celou věc. 

“To, jak vypadám nyní, je samozřejmě současný stav, který nemá s konečným stavem nic společného. A to, že dávám fotku na insta, protože vás chci pozdravit teď, je jen moje dobrovolné riziko, že si dav mudrců řekne „tak tohle se opravdu nepovedlo“,” vysvětlila Dara Rolins. 

“Je zřejmé, že se to nepovedlo“! Vždyť je to jako vytáhnout bublinu z trouby v polovině pečení. Každý normální, jen trochu objektivní člověk ví, že žádný zákrok není vyléčen v okamžiku, kdy sundají sádru, obvazy, náplast, ať už jde o invazivní nebo neinvazivní zákrok, zlomeninu nebo plastiku víček, prsou, facelift, transplantaci vlasů, ježiš, je jich milion! Všechno má svůj dojezd. Svou dobu, nutnou dobu rekonvalescence, takzvanou dobu „než si to sedne“,” hájila zpěvačka svůj krok. 

Grácii ztrácí lidé kvůli jiným věcem

Řada kritiků v komentářích je toho názoru, že Dara Rolins neumí stárnout s grácií, jak se často říká o ženách, které chtějí zastavit čas a vypadat stále mladě. Ani s tím ovšem hvězda české i slovenské pop music nesouhlasí. 

“Osobně si myslím, že lidé ztrácejí grácii při úplně jiných, mnohem důležitějších věcech. A když se někdo podívá do zrcadla a přestane mít radost z toho, co vidí, má možnosti, a nedej bože i z takových důvodů, jako je působení v showbyznysu - opravdu někomu v tomto století přijde divné, že to někdo řeší?” kroutí nechápavě hlavou Dara Rolins.

Stejně jako ve svých předchozích příspěvcích znovu vyzvala, aby jí lidé již nehezké a negativní komentáře nepsali, protože nestojí o to mít všechny diskuse zahlcené kritikou. Za svým rozhodnutím podstoupit facelift si prý i nadále stojí.

Související články