Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Premiéra Ivety: Dorazil Krajčo s Karin, Brzobohatý, Štaidl a Agáta s Ornellou. Prachař bohužel chyběl

    Premiéra třetí série Ivety | foto: Tilen Vajt, Pavel DvořákExpres.cz

    V pondělí v podvečer má premiéru velmi dlouho očekává třetí řada minisérie Iveta. Po boku partnera dorazila Anna Fialová, představitelka Ivety. Mezi hosty se objevil i Ondřej Brzobohatý, hvězda předchozí série a Richard Krajčo, hvězda současné série. Dorazil i jediný syn Ivety Bartošové, Artur Štaidl. Mezi hosty se však neobjevil David Prachař, zřejmě měl divadelní představení.

    Mezi prvními do pražského kina Lucerna dorazila herečka Eva Podzimková společně s manželem Matějem. Podzimková před dvěma měsíci si nechala razantně zkrátit vlasy a z dlouhé hřívy šla v podstatě úplně na krátko. Reakce byly dříve spíše rozpačité, teď jí nový účes svědčí.

    Premiéra třetí série Ivety

    Na premiéře nemohl chybět ani Richard Krajčo, představitel Zdeňka Macury. Jako obvykle dorazil s manželkou Karin. Tentokrát však zvolil poměrně konzervativní outfit, kožené kalhoty doplnil taškou Karl Lagerfeld a Diesel opaskem s výraznou sponou.

    Premiéra třetí série Ivety

    Do Lucerny dorazil také Ondřej Brzobohatý, představitel Ladislava Štaidla z předchozí série. Na premiéru dorazil i s manželkou Danielou.

    Premiéra třetí série Ivety

    Kdo bezesporu nemohl chybět byl jediný syn Ivety Bartošové, Artur Štaidl.

    Premiéra třetí série Ivety

    Objevila se také Tamara Klusová, která společně s manželem Tomášem vzbudila na letošních Andělech velký rozruch. Tentokrát ale Tomáše nechala doma a rozruch také nevzbudila.

    Premiéra třetí série Ivety

    Na premiéru Ivety se dorazil podívat i herec Filip Rajmont, kterého mohou diváci znát především z českých komedií nebo ze seriálu Ulice, kde už několik let hraje roli Otíka. Tentokrát si ale zahrál právě v prvním díle třetí série Ivety.

    Premiéra třetí série Ivety

    Mezi hosty nemohla bezesporu chybět Anna Fialová, hlavní hvězda minisérie a představitelka Ivety Bartošové. Stejně jako i u předchozích dvou sérií, i tentokrát překvapila novým účesem, outfit zvolila spíše ležérní. Po jejím boku se objevil i partner.

    Premiéra třetí série Ivety

    Velkou pozornost vzbudil také zpěvák a fitness trenér Jakub Bína, který se teprve před nedávnem vrátil z Dominikánské republiky, kde se účastnil reality show Survivor. V ruce si po schodech do Lucerny nesl helmu.

    Premiéra třetí série Ivety

    Bína nebyl jediný účastník Survivoru, který se podíval na premiéru. Dorazil i tanečník Martin „Márty“ Prágr po boku partnerky. V případě Bíny sice víme, jak v soutěži dopadl, na Prágrovo pokračování si budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

    Premiéra třetí série Ivety

    Jako obvykle se mezi hosty objevili také manželé Peroutkovi. Milan jako obvykle vynesl extravagantní a výstřední outfit, Dominik se držel tmavých barev.

    Premiéra třetí série Ivety

    Černými šaty s vysokým rozparkem zaujala také herečka Patricie Pagáčová.

    Premiéra třetí série Ivety

    Mezi hosty premiéry se objevila také Agáta Hanychová, která v poslední době nechybí na žádném večírku. Po jejím boku nestál ale Mirek Dopita, společnost jí dělala Ornella Koktová.

    Premiéra třetí série Ivety

    Kdo další dorazil na premiéru třetí série Ivety? Podívejte se do galerie Expresu!

    Fotogalerie