GINO ROSSI a BADURA přináší klasiku a kvalitu v trendy stylu

25.4.2024 13:30   |   Tiskové zprávy
Elegance, klasika a kvalita – tato tři slova dokonale definují nejnovější kolekci CCC a modely známých a oblíbených značek Gino Rossi a Badura pro jarní a letní období.

CCC jaro

Kolekce obuvi a tašek navržených pro novou sezónu je sofistikovaná a promyšlená. Zahrnuje doplňky pro každý den i pro zvláštní příležitosti.

Široká nabídka kousků pro jaro a léto se hodí jak do minimalistického, tak do extravagantnějšího šatníku. Objevte novou dámskou a pánskou kolekci CCC ještě dnes!

V nejnovější kolekci značky Gino Rossi najdete klasické černé sandály a hnědé žabky. Oba modely jsou vyrobené z kůže a zdobí je výrazná přezka ve zlaté barvě, která jim dodává nádech sofistikovanosti.

Pro chladnější dny zvolte jednoduché béžové mokasíny. Semišový svršek vám zajistí pohodlí a díky nadčasovému designu je budete chtít nosit každý den.

Nabídka značky Gino Rossi by samozřejmě nemohla být úplná bez bot na podpatku.

Společným jmenovatelem těchto modelů je špičatá špička a nesmrtelná kombinace černé a bílé.

Kromě klasických lodiček si můžete vybrat také lodičky na platformě, které díky svému štíhlému designu, jednobarevnému ladění a zlatému zapínání na kotníku působí nesmírně šik a elegantně.

Značka Gino Rossi ve své kolekci přináší kabelky pro každou příležitost.

Nechybí v ní malé cross-body modely pro každodenní nošení v módní červené, velbloudí béžové a černé barvě, stejně jako kabelka s klopou v jemném kontrastním béžovo-hnědém vzoru.

Objemné shopperky jsou v této sezóně k dispozici v mnoha vzorech a barvách.

Výběr kabelek je široký a rozmanitý. Velká shopperka se širokými svislými pruhy v krémové a černé je žádanou volbou na léto do města i na dovolenou.

Značka Badura neopouští své charakteristické prošívání, které se objevuje jak u shopperek, tak u malých kabelek s řetízkem, které jsou nespornou klasikou značky.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci